Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляє сайт ТОДА, місту Тернополю на галузь освіти, зокрема для виплати зарплат, буде виділено 2,5 млн грн Розпорядженням Голови Тернопільської ОДА з подальшим затвердженням депутатським корпусом Облради. Про це стало відомо сьогодні під час виїзного засідання колегії ОДА, яке відбулося у м.Зборів.

З цим проханням секретар Тернопільської міської ради Віктор Шумада звернувся до голови ОДА Степана Барни. «Цього року місто отримало на 5,3 млн грн менше субвенції з Держбюджету, тож коштів на виплату заробітної плати працівникам навчальних закладів до кінця цього року не вистачає. Загальна потреба в коштах, які потрібні для того, щоб навчальні заклади міста могли повноцінно функціонувати, а виплата заробітної плати освітянам проводилася вчасно – необхідно 5 млн грн. Ми просимо область допомогти в цьому питанні», - зазначив Віктор Шумада. Голова ОДА підтримав дане прохання.

Нагадаємо, напередодні 28 листопада, відповідне звернення на ім’я Голови Тернопільської ОДА Степана Барни підготувала група депутатів Тернопільської міської ради з проханням виділити 2,5 млн грн державної субвенції на навчальні заклади освіти м.Тернополя.

Відповідно до Розпорядження Кабінету міністрів від 16 листопада додатковий обсяг освітньої субвенції, виділеної для Тернопільської області, становить 116,6 млн грн.

Примітка ТТ. Тобто зі 116,6 млн грн., виділених області, більш як двохсот тисячний Тернопіль, в якому мешкає фактично п’ята частина всього населення області, з «барського плеча» Барни отримає 2,5 млн грн. Тобто приблизно 2, 5 відсотка (!?) від державної субвенції!

Це ще раз доводить, що обласна влада таки в конфронтації з очільниками Тернополя. І тільки для годиться дає мізерні шматки місту, щоб було про що прозвітувати … 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.