Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За словами жителів сіл Крогулець та Новий Нижбірок ще в далекому 2001 році вони укладали договори оренди на власні земельні паї з Агрохолдингом «Мрія» на 5 років, пише Народна правда.

Проте нещодавно виявилося, що нове керівництво Агрохолдингу, на чолі із Саймоном Чернявським , за допомогою фіктивних підписів перереєструвало договори оренди терміном вже на 10 років,  без відома самих власників паїв.

Пайовики, обурені свавіллям  агрохолдингу звернулись до свого сільського голови по допомогу: «Ми витребували в Агрохолдингу «Мрія» примірники договорів і побачили, що підписи  жителів нашого села сфальшовані. Люди спочатку хотіли почути пояснення у представників “Мрії”, проте ніхто з людьми так і не поспілкувався. Тепер пайовики масово подають до суду», — пояснує староста села Крогулець Василь Ангелюк.

Скривджені селяни вирішилися позиватися до Агрохолдингу “Мрія”. На сьогодні у Гусятинському районному суді перебуває вже 12 справ стосовно розірвання договорів оренди землі. 

На одне із судових засідань свого односельчанина прийшло підтримати більше 50 селян. А от представники Агрохолдингу «Мрія»  на суд так і не з’явилися…

І це не дивно, адже «Мрія» зараз активно судиться, як не із селянами-пайовиками, так з банками, які вклали в агрохолдинг шалені кошти.

Проте, незважаючи на відсутність відповідачів із «Мрії» суд все ж таки відбувся.

«Є земельний договір, який позивач, якого я представляю не підписував. Але Агрохолдинг “Мрія” земельною ділянкою користується самовільно. Тобто пайовики погоджували договір оренди на 5 років, а виявляється, що реєстрували його терміном на 10 років», — розповідає захисник Василя Гермака - Мар’яна Татарин.

Щоб добитися правди, пайовик Василь Герман разом із захисником клопотали про призначення судової почеркознавчої експертизи.  Натомість, юристи «Мрії» надіслали письмове заперечення…

В результаті, суд все  ж став на сторону людей і призначив експертизу підпису Василя Гермака. Хоча навіть неозброєним оком видно, що підписи у договорах підроблені. 

Як виявилося, таких обманутих селян, як Василь Герман сотні. Лише у селі Крогулець 90 людей, а селі Новий Нижбірок — 260…

Ошукані жителі сіл також звернулися і до правоохоронних органів. У поліції зараз відкрито кримінальне провадження по факту масової підробки підписів працівниками Агрохолдингу «Мрія».

Документи ТУТ

 

Коментарі  

 
+1 #1 ! 27.12.2016 15:16
Галичани таки хазяї...бо панувати прагнуть.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.