Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Умілі чиновники та підриємці черговий раз обводять навколо пальця тернополян. Територія поблизу ТЦ "Орнава"  котру споконвічно тернополяни та гості міста використовували для відпочинку та прогулянок з дітьми віддали сумнівному комунальному підприємству "для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови", Оскільки саме ж комунальне підприємство не володіє коштами для будівництва - залучать інвестора котрий в свою чергу 0.77 га. зеленої зони знову забере задарма.

Як показує практика вартість земельної  діляноки  у таких місцях (центр міста, ринок, парк — прим. ред.) коливається в межах 30-40 тисяч доларів за сотку, а у приринкових зонах та ще й поблизу парку ціна астрономічно росте от же і сума за купівлю такої ділянки можна оцінювати у десятки мільйонів гривень, котрі у свою чергу пройдуть повз міський бюдет.

Декілька днів тому на даній ділянці зявився будівельний паркан, що може свідчити тільки про одне, що інвестор таки зявився .6/38/110

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7700га за адресою вул. Живова КП «Масив»

Внесено доповнення відповідно до рішення міської ради від 17.03.2014р. №6/45/79

Розглянувши звернення комунального підприємства Тернопільської міської ради «Масив», керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству Тернопільської міської ради «Масив» (ід.код _________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7700га для будівництва та обслуговування громадської споруди за адресою вул. Живова.

2.Надати комунальному підприємству Тернопільської міської ради «Масив» (ід.код _________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000:12:001:0044) площею 0,7700га для будівництва та обслуговування громадської споруди за адресою вул. Живова з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

2.1. Віднести земельну ділянку вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати комунальне підприємство Тернопільської міської ради «Масив» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

   будівництво, парк, скандали, фото, тернопільський тиждень

Довідково.

 Комунальне підприємство Тернопільської міської ради «Масив» створили близьк пяти роки тому. Про це йдеться у рішенні міськради від 08.04.2011 р. Згідно зі статутом підприємства, який затвердили на тій же сесії, «метою його створення є сприяння та участь, як незалежного учасника інвестиційного процесу, у вирішенні соціально-економічних завдань в області житлового, соціально-побутового, іншого будівництва, здійснення торговельної, виробничо-торговельної діяльності, організація торгівлі, надання різноманітних видів послуг та отримання прибутку в інтересах засновника». Для здійснення господарської діяльності Підприємства створили статутний капітал у розмірі 20000 грн. Причому його розмір можна змінювати за рішенням засновника – тобто Тернопільської міської ради. З неофіційних джерел стало відомо, що директор КП "Масив" Олександр Гуцул – брат одного зі співзасновників охоронної фірми "Максима" Юрія Пилипчука. Того Пилипчука, який є співзасновником ТОВ "Ресурс Лімітед", що в 2013-му купило в міськради приміщення магазину "Світоч" у центрі Тернополя за ціною майже втричі нижчою від ринкової.

 

Також, як стверджував ресурс "Наші гроші", Юрій Пилипчук очолював фірму "Тернопіль комунал сервіс". Цій організації, міська влада всіляко підігравала в отриманні багатомільйонного тендеру з прибирання міста, а своє підприємство МШЕД, яке прибирало вулиці, "знищувала". Сама ж фірма "Максима", нагадаємо, охороняла Тернопільську міську раду та обслуговує більшу частину ліфтового господарства. Інший співзасновник "Максими" - Володимир Кришталовський - брат Романа Кришталовського, який очолює  КП "Тернопільбудінвестзамовник"

Джерело: Збудовано в Тернополі

        будівництво, парк, скандали, фото, тернопільський тиждень        

         будівництво, парк, скандали, фото, тернопільський тиждень         

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.