Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Попереджаємо – все нижче наведено є інформацією специфічно відомого сайту Провсе

Після листопадового провалу з прибиранням першого снігу, здавалось мерія Тернополя буде “дмухати на холодне”, лиш би залишитись при кориті. Правда, громадські активісти і депутати міської ради профукали можливість поставити мера у “стійло”. Потім у соцмережах вони перекидали вину одне на одного. А перелякані представники міської ради Тернополя ще два тижні белькотіли, що підвищення оплати за проїзд у громадському транспорті не можливе, бо для цього не має жодних підстав. Коли ж меріяпобачили, що громадські активісти з депутатами настільки безпорадні, то вже у грудні меріянаказалаліпити безсоромно бруківку у мороз у центрі міста. А вже з середини січня й вартість проїзду у громадському транспорті підскочить до 4 гривень.

А на Новий рік і особливо Святий вечір мережа громадського транспорту продемонструвала повну відсутність системної роботи. Зрозуміло, що в Тернополі не практикують набирати водіями не християн, як це роблять у цивілізованих країнах, щоб не виникало проблем у персоналу з роботою на різноманітні свята. Після 18 години громадський транспорт фактично не працював. Більше того, навіть таксі викликати було не можливо.

Енергетичні новації міської радиу подачі теплої води призвели до того, що теплої води у Тернополі нестало. Гріючи її торфом, вода остигає ще у водопроводі, який традиційно гріє зелену траву і бродячих псів. На вулиці Володимира Великого у святий вечір та Різдво не було взагалі подачі теплої води. На масиві Дружба, на Бульварі Просвіти гарячу воду назвати теплою доволі складно. Дитину у тій літепній воді не скупаєш. А вже о 22 годині навіть тієї теплої суміші води із іржавиною не має.

Про прибирання снігу у свята вже й не згадуємо. На великий мороз спишуть всі гріхи комунальних служб.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.