Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Суди кількох інстанцій прийняли рішення на користь Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області.

Рішенням Управління ДАБІ у Тернопільській області в січні 2016 року було скасовано містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки по вул. Академіка О. Брюкнера, 6 в Тернополі. Не погодившись із цим, Управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради, яке видало спірний документ, звернулось до Тернопільського окружного адміністративного суду із позовом щодо дій посадових осіб Управління. Після відмови суду першої інстанції в задоволенні позову була подана апеляція, однак апеляційною інстанцією підтверджено висновки Тернопільського окружного адміністративного суду.

Управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради подало касаційну скаргу до Вищого адміністративного суду України, та найвища судова інстанція теж зайняла правову позицію Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області.

Таким чином,  судами трьох інстанцій підтверджено законність рішень, які спрямовані на чітке дотримання вимог містобудівного законодавства всіма суб’єктами містобудівної діяльності.

Прес-служба ДАБІ України

Довідки за телефоном: (044) 291-69-05

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.