Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Рівно три роки тому,на театральному майдані у м.Тернопіль, мною та Юрою Остапюком було оголошено про створення ГО " Автомайдан Тернопіль", - написав на своїй сторінці в соцмережах очільник ГО Дмитро Гайдуцький. -  Саме тоді, коли "вельможі" у ВРУ помахом декількох десятків рук, прийняли ганебні закони! Саме в той день коли нам сказали, щоб ми не їздили колонами,не носили захисні шоломи,не одягали балаклави,ми зробили все з точністю до навпаки! В той же день були виготовлені наклейки з теском "НЕ ЇДЬ ЗА МНОЮ Я П`ЯТИЙ" та прийняте рішення про створення НЕЗАЛЕЖНОГО від Києва,свого місцевого Тернопільского Автомайдану!

І Саме активісти Автомайдан Тернопіль були першими в Тернополі від початку Революції Гідності, хто організовував автопробіги по місту та області,блокували різні "важливі" об`єкти, активно долучались до усіх подій місцевого майдану,організовували охорону автобусів на столичний майдан,доставляли надважливі вантажі в столицю, блокували патрулі ДПС. Я та декілька моїх побратимів були у команді Штабу Національного Супротиву. 

Зараз деякі активісти доказують що наша ГО не справжня, що ми виникли незрозуміло звідки і після майдану,а вони всі як один стояли пліч-о-пліч і боронили Україну))) Так ось хочу так, щоб дуже не ображати нікого,я добре пам`ятаю хто був з початку подій на майдані! І саме головне люди, котрі творили майдан, нас усіх знають і ми досі підтримуємо з ними контакти, а от де була більшість горереформаторів сьогоднішніх не відомо?! Дехто з цих "бурних" діячів сидів дома перед телевізором і голосно сміявся з нас! Бо ми поперли проти самого самого на їх думку! Дехто з них уникав всього, що стосувалося майдану, так як боявся за свою кар`єру або бізнес! Але тепер коли є можливість показати себе "красівих" во всій красі вони не лише кричать, що вистояли майдан від початку до кінця, але й вішають собі здобутки на котрі не мають ніякого морального права!

Ми ніколи не вішали собі чужі регалії та не старались комусь щось доводити. Доводити своє існування - це дурість! Активісти ГО Автомайдан Тернопіль,ГО Дорожній Контроль Тернопіль та автоклуби міста згуртувалися та робили ту роботу, яку було потрібно! 

Ще в кінці листопада 2013 року ми зібрали збори автоклубів та небайдужих автомобілістів у Тернополі,збори проводив тоді Віталій Крутиголова,голова ГО Дорожній Контроль Тернопіль,котрий також завжди виступав за незалежність ГО від Києва та необхідність підтримки один одного! Так, як на його думку в кожному обласному центрі є свої потреби,свої ідеї та своє бачення розвитку,і він був правий....На жаль, Віталій пішов з життя дуже швидко.....Але ми ще тоді перейняли його ідеї та дещо добавили. Всі автоклуби Тернополя нас тоді підтримали,а деякі досі підтримують.

Ось так створювався саме Тернопільський Автомайдан!! Ми мали називатись "Автомобілісти Файного Міста" але майдан вніс свої корективи.....

Нехай ображаються за цю статтю ті, хто чує вину за собою! Ті ,хто стояв від початку подій майдану - вини за собою не чують, і тому ми досі з ними товаришуємо. Нехай ті хто кричить про зраду інтересів майдану поспродують свої дорогі машини,квартири котрі з`явились в них вже після того,як вони почали займатись активною "шлюстрацією" та просуванням СВОЇХ угодних "папі" людей у різні інстанції!! 

За три роки існування нашого колективу було всяке,але час показав хто є хто,тому ми відсіяли "справжніх" аХтивістів і далі продовжуємо робити те що почали!! 

Я дякую всім тим людям котрі досі вірять в те, про що колись поклялись на майдані!!

Дякую своїм побратимам котрі бачачи всю ту несправедливість і біду, продовжують роботу!

Вірю в Україну!!!"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.