Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У надвечір'я Нового року за старим календарем, 13 січня, представники партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» завітали на Cвяту вечерю до військовослужбовців 44-ї артилерійської бригади.

На Святу вечерю колядувати до бійців 44-ї бригади прийшов колектив акторів Тернопільського академічного обласного драматичного театру імені Т. Шевченка. Разом з ними завітали з віншуванням гості. Благословив вечерю військовий капелан отець В’ячеслав Кізілов. Представники «Солідарності» поспілкувалися із бійцями, запитали про подальші потреби.

- Буквально перед Різдвом наша політична сила провела акцію. Ми завітали до наших військовослужбовців із солодощами і відповідними продуктами, щоб підтримати бійців. У першу чергу хочу побажати нашим військовим незламності духу, патріотизму. Думаю, що багато наших строковиків, хлопців, які з інших регіонів нашої країни перебувають на Тернопільщині, переймаються патріотичними настроями. Люди, які отримали військову, патріотичну підготовку – це справжні захисники, нащадки наших українських козаків. Вони у найважчу мить обов’язково оборонять нашу країну і стануть щитом, який не дасть нашому ворогу пройти далі, – наголосив народний депутат України, голова Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Юрик.

- Наша організація завжди бере участь у таких заходах. Це дуже важливо, бо хлопці приїхали до нас з різних куточків України. Нам важливо показати, що тернополяни гостинні і завжди готові піти в гості, відвідати і частину родинної атмосферу принести зі собою. Хочу побажати хлопцям міцного здоров’я, їхнім сім’ям – затишку, благополуччя, тепла і щоб було над Україною мирне небо, припинилась війна і хлопці чим швидше повернулись до своїх домівок, – зазначив секретар Тернопільської міської ради, голова Тернопільської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віктор Шумада.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.