Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ініціатива “стипендії учням”, яка стартувала з 1 вересня 2016 року, працює. Понад 80 дітей Тернополя отримують 300 гривень на місяць за навчальні досягнення.

володимир місько, депутат, тернопіль, фото, тернопільський тиждень Запропонував цей соціальний проект депутат міськради від фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Місько. Депутати цю ідею підтримали під час голосування на сесії. Кошти на стипендії виділяються із казни обласного центру. Організовує відбір на іменну стипендію міської ради спеціальна комісія, до її складу входить голова депутатської комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Володимир Місько.

“Ця ініціатива є дуже доброю. Ми заклали основу такої здорової конкуренції. По заявах та анкетних даних, які надійшли, ми побачили, що маємо чим гордитися. Наші учні мають значні досягнення і варті отримувати цю стипендію. Наскільки мені відомо, стипендії виплачуються справно. Депутати не мають безпосереднього відношення до виплат. Раніше ми пропонували, щоб їх здійснювало управління освіти. Пізніше, коли вже пішов процес апробації цих виплат, управління попросило, щоб адміністрація кожної школи здійснювала виплату стипендій”, - зазначив на телеканалі ІНТБ голова фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Тернопільській міській раді Володимир Місько.

Усі стипендії іменні, названі на честь відомих постатей Тернополя. “Більше 80 учнів мають змогу отримувати не просто стипендії міської ради, а іменні стипендії, імені наших відомих земляків, зокрема таких, як мовознавця Дмитра Бучка, історика, краєзнавця і громадського діяча Ігоря Ґерети, першого бургомістра-українця Тернополя Володимира Лучаківського, математика Володимира Левицького. Це має важливий виховний аспект. Адже ініціатива покликана дати більш ґрунтовні, не тільки фінансові, а й змістові мотивації для учнів. Ми також очікуємо, що, можливо, меценати переймуть цей досвід і запропонують свої різновиди заохочення до навчання”, - зазначив Володимир Місько.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.