Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Сергій Надал разом з начальником головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександром Богомолом відкрили третю поліцейську станцію у місті. Знаходиться вона на вул. Дружби, 7. Дві інші, які відкривали раніше, розташовані на Залізничному вокзалі та на ринку.

Як розповідає Олександр Богомол, на Тернопільщині ще минулого року був запущений проект «Поліцейська станція». Це невеликі відділення поліції, які не мають чергових частин, але працюють разом з органами місцевого самоврядування.

«Органи місцевого самоврядування дають можливість користуватися приміщеннями, частково забезпечують меблями, оргтехнікою, ми надаємо своїх працівників та разом забезпечуємо правопорядок на території, - розповідає начальник головного управління національної поліції в Тернопільській області .- Наприклад, тут працюватиме 20 дільничних інспекторів, оперативних працівників та поліцейських, які працюватимуть з питань профілактики правопорушень серед неповнолітніх».

Очільник Тернополя Сергій Надал каже, що мерія робить усе можливе, щоб у поліцейських було необхідне технічне забезпечення та транспорт.

«Надіюся, що поліцейські станції допоможуть правоохоронцями більш ефективніше реагувати на правопорушення, працювати на упередження, - зазначив міський голова. – У місті діє програма «Безпечне місто», яка передбачає виділення коштів на створення нових поліцейських станцій, придбання техніки, тощо. І скоро, у рамках цієї програми, буде відкрита ще четверта поліцейська станція на БАМі. Адже безпека тернополян – пріоритет у роботі міської ради».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.