Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою Тернопільської області розпочато 4 кримінальних провадження за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем), ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах).

 Досудовим розслідування встановлено, що службові особи одного з управлінь Тернопільської обласної державної адміністрації наприкінці 2016 року підписали завідомо неправдиві акти виконаних робіт з приватними підприємствами із сусідніх областей. У документах йшлося про будівництво очисних споруд чергової частини медичного закладу та ремонт дороги у райцентрах області. Насправді роботи на об’єктах не виконувалися взагалі, або були розпочаті, але не завершені.

 Ось тут і постає запитання: "Що вище: моральні цінності чи матеріальне становище???? Або, як вкрасти мільйони за один місяць."

Означене питання варто розглянути на прикладі одного із основних розпорядників бюджетних асигнувань, а саме Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА. Одразу до керівництва профільного управління виникає декілька запитань:

1. Чому практично у 95% випадків, виконавцями робіт освоюються бюджетні кошти лише наприкінці року, коли їм доводиться нашвидкоруч в складних погодних умовах виконувати, а в більшості випадків і взагалі не виконувати передбачені роботи (для прикладу наведемо ремонт дороги вул. Осипової в смт. Підволочиськ та очисні споруди в м. Підгайці)????? Невже через впливовість ТОВ «Авакс-Проф»????

2. Чому замість новітнього та якісного обладнання, яке повинно використовуватися для швидкого реагування працівників швидкої допомоги, встановлюється вживане обладнання та незрозумілого походження (для прикладу: оперативно-диспетчерська служба Центру екстреної медичної допомоги, м. Тернопіль, вул. Рєпіна)???? Невже через те, що власником фірми виконавця робіт є батько колишнього очільника Тернополя, а нині народного депутата, пан Заставний???

3. Чому замовлення на проведення робіт виграють комерційні структури (для прикладу ТОВ «Проекшн-груп», один із фактичних власників є Юрик З.Т.), власники яких є близькими родичами посадовців із числа членів комісії з оцінки та відбору інвестиційних проектів (Юрик Ю.З. – заступник Голови ТОДА, член згаданої вище оціночної комісії)????

Тому, можливо вам, шановні наші чиновники-гордість Тернопільської області та керівники комерційних структур, варто переосмислити принципи своєї діяльності, а правоохоронцям та громадським активістам довести ці справи до логічного завершення, не боячись можновладців та народного депутата.

P.S. «З вірою у краще майбутнє……..»

Петро Борса

З редакційної пошти

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.