Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат-«дотепник» Тернопільської обласної ради від «найпатріотичнішої» партії Тягнибока, Володимир Бобко, написав у соцмережі: «На цьому листку є відповідь, чому начальник УКБ ТОДА не буде звільнений.Хто знайде?»

І опублікував копію документу «Реєстр укладених договорів розпорядниками (одержувачами) коштів обласного бюджету за жовтень-грудень 2016 року»

І о диво! Фірма, до якої має стосунок «всюдиссущий» нардеп від партії Авакова-Яценюка,  екс-мер Тернополя, який з родиною після каденції став власником елітної нерухомості в Тернополі, де повідкривав і продовжує відкривати ресторани та кафе, Роман Заставний (саме він зі своїми "шістками", які тепер всі при владних кріслах, був засновником цієї компанії), запустила свої рученьки і в обласний бюджет.

І тільки на одній позиції отримали бюджетне замовлення на майже 2,5 мільйони гривень зі спецфонду облради.

Ось що зазначено в документі. «ТзОВ «Протекш-Груп» у серпні 2016 року уклало договір будівельно-монтажні роботи по будівництву оперативно-диспетчерської служби центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф у Тернопільській області по вул. Рєпіна , 11 в м. Тернопіль та підключення ОДС до телекомунікаційної мережі загального користування» на суму в  2 462 277, 84 грн.

Варто додати, що до цієї фірми мають, (ну чи мали, бо ж офіційно не можна чиновникам і нардепам займатися комерційною діяльністю, дерибанити бюджетні кошти можна, а бізнесом ні) стосунок не тільки пан Заставний, а й теперішнє найвище керівництво Тернопільщини і місцевий нардеп від провладної партії.

Ось так. А ви гадали чому Роман Заставний тратився на те, щоб повлаштовувати своїх людей керівниками Тернопільщини, районів і на "найжиріші" посади?

 протекшн груп, власники, тарас юрик, заставний, фото, скандали, бобко, тернопільський тиждень 

протекшн груп, власники, тарас юрик, заставний, фото, скандали, бобко, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.