Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Не зрозуміла більшості тернополян тема навколо Генерального плану Тернополя дістала, напевне, всіх.

Мерія хоче вже його затвердити для подальшого розвитку міста.

Інші, «опозиціонери», і так звані «активісти», стверджують, що Генплан владоможці сфальшували.

Противниками затвердження виступають, в першу чергу, «адепти Садового», тобто депутати міськради від фракції «Самопоміч». Член якої, партії, Андрій Шкула, очолює земельну депутатську комісію. Проти затвердження Генплану виступає і депутат-бізнесмен Петро Ландяк з двійкою своїх депутатів-колег від «Громадянської  позиції». І тимошенківці ніби заявили, що голосувати не будуть. Проти і деякі свободівці-депутати, які набивають собі ціну.

Щоб було зрозуміло – в першу чергу «мутить воду» профільна депутатська земельна комісія. Точніше, деякі її члени.

Яку, донедавна, очолював, тимошенківець Андрій Артимович. А тепер «рулить» вже згаданий Андрій Шкула.

А тому, пояснимо хто є хто в цій комісії. Партійність подана згідно з даними ТМР.

Голова комісії – Шкула Андрій Петрович "Самопоміч"

Артимович Андрій Іванович  "Батьківщина"

Балук Любомир Іванович "Громадянська позиція"

Бліхар Володимир Васильович  "Народний контроль"

Гринда Володимир Павлович "Батьківщина"

Навроцький Роман Ярославович "Свобода"

Прокопів Ліна Анатоліївна "БПП " Солідарність"

Серетний Тарас Ігорович "Раикальна партія ляшка"

Почнемо з колишнього в.о. секретаря цієї комісії і екс-голови фракції ВО «Свобода» в ТМР Романа Навроцького (на фото).

роман навроцький, тернопіль, депутат, скандали, фото, корупція, тернопільський тиждень Адже саме він вважає, що керує в купі з Турським, Сороколітом, Шкулою та ще кількома "обранцями" всіма процесами в місті. І вірить, що вирішує всі питання. Хоча, насправді, просто хлопці заробляють гроші ...

 Як повідомляють місцеві ЗМІ, у 2016 році депутат Тернопільської міської ради Роман Навроцький став щасливим власником трикімнатної квартири площею понад 80 квадратних метрів в новозбудованому будинку по вулиці Сахарова в Тернополі.

 Новий господар уже встиг навіть добротний ремонт зробити в стилі «а-ля Пшонка» із позолотою, ліпниною, шкіряними диванами та сантехнікою під золото. Єдине чого бракує для інтер'єру - то це портрету народного обранця із лавровим вінком на голові. Але, знаючи «тягу» пана Навроцького до «прекрасного», впевнений, що місцеві художники уже працюють над вирішенням цієї проблеми. Щоправда Роман Ярославович ретельно приховує існування свого нового помешкання від людського ока та  від своїх побратимів-однопартійців. Для чого зайвий раз пояснювати: що, де, коли, а головне за що?! А все через те,  що серед партійної братії пан Навроцький постійно себе позиціонує «бідним та обездоленним» і це навіть в той час, коли очолював обласну сільгоспінспекцію та був секретарем земельної комісії міської ради. Побратими можуть не зрозуміти, а ще згадати публікації в ЗМІ  про заміський будиночок в селі Великі Гаї та про будинок дружини у Львові, який Роман Ярославович «заникав» від декларування. Цікаво чи внесе хоч зараз цю квартиру пан Навроцький в декларацію? Та найгірше в даному випадку, що, ймовірно, те саме про своє «скромне» і « майже аскетичне»  життя народний обранець «впарює» свої виборцям, які по добрій українській традиції вірять всім без розбору, хто ходить у вишиванці та кричить «Слава Україні! Смерть ворогам!». Хоч пора громадянам скинути «рожеві окуляри» та придивитись до персон подібного штибу вже давно настала.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.