Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

21 лютого в Тернополі відбулася установча конференція громадської спілки «Федерація футболу Тернопільської області». Ця структура перебрала на себе функції по організації всього футбольного процесу в області після того, як виявилося, що діюча до цього часу ТОФФ на чолі з Володимиром Мариновським є нелегітимною. Новим керівником футбольної спільноти регіону було обрано Тараса Юрика. Про плани розвитку в області найпопулярнішого виду спорту Юрик розповів у інтерв’ю нашому виданню.

-  Що мотивувало вас очолити розбудову футбольної федерації в Тернопільській області? 

- З відповідною ініціативою до мене звернулися представники більше двох десятків міських та районних федерацій футболу нашої області. Крім того, було боляче спостерігати, як діюча до недавна організація занурилась в численні управлінські скандали, порушення вимог статуту та діючого законодавства. В такій ситуації ні про який розвиток футболу в регіоні не могло бути й мови. І оскільки наша команда вже має значний досвід у відновленні та створенні спортивної інфраструктури в декількох районах Тернопільщини, ми вирішили допомогти виправити ситуацію. І я вдячний делегатам проведеної Конференції за довіру. Впевнений, що разом ми реалізуємо багато корисних футбольних проектів.  

- Вирішенням яких питань займетесь найближчим часом?

-  В першу чергу потрібно забезпечити проведення на високому якісному рівні чемпіонату Тернопільської області з футболу. Часу до початку змагань залишається не так багато, а ще необхідно вирішити цілу низку організаційних питань. Але ми зробимо все, щоб чемпіонат відбувся вчасно і в ньому прийняли участь всі заявлені команди.

- У вас вже є якісь конкретні плани щодо розвитку футболу на Тернопільщині?

-  Першочергово наша команда має намір зайнятися розвитком футбольної інфраструктури регіону та створенням дитячо-юнацької ліги області. Детальніше хочу зупинитися на другому пункті, адже на даний момент в Україні такі ліги є лише в третині регіонів. В той же час, у нас є позитивний досвід формування такої ліги в Івано-Франківській області, де зараз вже реалізується низка корисних реформ. Найближчим часом ми проведемо координаційну нараду за участю керівництва дитячо-юнацьких футбольних шкіл області і домовимося про дату проведення установчої Конференції, на якій і буде сформовано ДЮФЛ Тернопільщини.

Сподіваюсь, що вже на цьому етапі нам вдасться знайти зацікавлених представників місцевого бізнесу, які візьмуть на себе частину видатків, пов’язаних з функціонуванням дитячо-юнацької ліги. Крім того, технічну допомогу по створенню такої організації нам обіцяє надати ФФУ. Наступний етап – організація ДЮФЛ перших футбольних змагань. І я сподіваюсь, що нам вдасться розвинути успіх івано-франківських колег, забезпечивши можливість для участі в таких змаганнях не двох, а 3-5 вікових груп юних футболістів.

Коментарі  

 
0 #2 заставний 09.03.2017 22:50
юрик в футболі :D :D :D :D він знає як мяч виглядає
Цитувати
 
 
+4 #1 Жесть 22.02.2017 14:59
Убоге і недолуге, з подачі Заставного чомусь вирішило, що воно на щось спроможне :))))))))))) Два слова не може зв'язати. Тебе - затичка Заставного - Юрику вибрали закони писати і наші права відстоювати у Верховній Раді, а не пхати носа туди, де ти цілковитий олень!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.