Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора ТТ писав, що В Тернополі "активісти" влаштували "клоунаду"

Це не сподобалося організаторам. Ну не так була подана інформація. Адже більшість місцевих ЗМІ вихваляли цю акцію. А тому лідер молодіжного крила Демократичного альянсу, такий собі Oleg Synovets, який останнім часом в соцмережах ганить всі сайти, які мають свою, відмінну від позиції цієї партійки, думку, заніс в «чорний список» і ТТ.

До речі, на сторінці цього "видатного політика" часто коментує і "світиться" ще один "видатний політик", з "Самопомочі", Андрій Шкула.

Не знаємо, як тепер далі працювати. Взагалі – як жити тепер. Адже це просто удар по репутації сайту – сам лідер молодіжного крила невідомої партії так «наїхав» .

А якщо без жартів, то звісно ці останні піар-заходи маловідомої партії просто смішні.

 олег синовець, біографія, скандали, фото, депмальянс, тернопіль, тернопільський тиждень 

 

На повагу заслуговує текст громадського діяча Володимира Ханаса щодо вище написаного.

«Чи ростимуть дерева посаджені сьогодні у промерзлу землю? Не знаю. Такого досвіду  у мене особисто не було. І, скоріше всього, критики садіння дерев у лютому мають рацію. Ці дерева не приймуться у промерзлій землі. І мені направду шкода і ялинки, і верби, і горіха , котрі ми сьогодні посадили під час акції. Але, що казатимуть скептики, коли хоч одне деревце ростиме? Також хочу офіційно повідомити, що акція садіння дерев продовжиться весною. І ми чекаємо маститих дендрологів з лопатами і саджанцями.

 Що не здивувало? Що знищення сотень дерев у парках Тернополя не обурило сьогоднішніх переживальщиків за лютневу висадку.  А поки що хочу подякувати ВСІМ учасникам і учасницям акції "Деревом по генплану" за їх небайдужу позицію. Окрема дяка Оксані Кузьменко - представниці руху "Глибинний екологічний опір" за ініціативу.

Нагадую, що ідеєю акції була "символічна висадка дерев в місцях незаконних забудов, що суперечать справжньому генеральному плану міста Тернопіль. Ми це робимо, щоб проапелювати до свідомості депутатів міської ради і наголосити, що громадськість ПРОТИ забудов у парках міста!"

П.С. І декілька уточнень. Акція проходила у 4-х парках. Я на ній бачив представників щонайменше 3-х політичних сил. Верба , котру садив Василь, не куплена у квітковому магазині , а вирощена мною на підвіконнику. Маю ще саджанці такої ж верби.  Земля колись розмерзнеться...»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.