Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

9 березня Україна відзначає 203-тю річницю від дня народження Кобзаря. На Тернопільщині з нагоди цієї дати провели заходи.

В обласному центрі біля пам’ятника Тарасові Шевченку представники духовенства відслужили молитву. Вшанувати видатного письменника зібралися пересічні тернополяни, громадські організації, представники влади.

«Сьогодні вшановуємо видатного поета та письменника Тараса Шевченка, який є пророком українського народу. У сучасних реаліях, коли в нашій країні тривають такі масштабні суспільно-політичні події, дуже важливо, щоб кожен українець активно читав та аналізував творчість Великого Кобзаря. Адже вірші і проза Тараса Шевченка є надзвичайно актуальними сьогодні. Він заклав у свою творчість цінності українського народу, які відстоював Майдан і на захист яких наші військові служать зараз на сході України. Тарас Шевченко, безумовно, об’єднує нас усіх навколо історії, культурної спадщини нашої країни і національних інтересів», – зазначає керівник секретаріату Тернопільської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило.

шевченко, тернопіль, бпп, солідарність, відзначення, фото, володимир дзудзило, тернопільський тиждень

шевченко, тернопіль, бпп, солідарність, відзначення, фото, володимир дзудзило, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.