Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ініціатива в дії. Народний депутат України Тарас Юрик торік розпочав проект зведення спортивних майданчиків у районах свого округу. За поданням народного обранця з Фонду соціально-економічного розвитку у 2016 році на його округ було виділено 20 мільйонів гривень. Частина цих коштів пішла на закупівлю та зведення сучасних спортмайданчиків із тренажерами у чотирьох райцентрах – Зборові, Підгайцях, Козові, Бережанах. Роботи було розпочато ще торік, але із настанням холодів встелити штучну траву було неможливо, тож завершальний етап встановлення перших двох спортспоруд припав на березневі дні.

У Козові площа спортивного майданчика складає 22 метри ширини і 45 метрів довжини. Біля нього вже встановили комплекс тренажерів.

«Цей стадіон адаптований повністю під стандарти гри у міні-футбол. Тут можна проводити різні турніри. Тренажери входили в проект встановлення майданчика», – зазначає народний депутат, голова громадської спілки «Федерація футболу Тернопільської області» Тарас Юрик. – «Я також обговорив із селищним головою питання відродження інфраструктури. Тут передбачено, щоб спортсмени, які приїжджають мали можливість проживати, тренуватись. І думаю упродовж цього року нам вдасться комплексно завершити питання інфраструктурної підготовки для наших футболістів».

25-річний Олег Чепіжак з першого класу займається футболом. «Дуже добре, що встановили цей спортивний майданчик. Думаю, багато команд тут змагатимуться. Такий майданчик є кращим, ніж природнє поле, бо у будь-яку погоду можна займатися», – каже він.

«Я вважаю, що 2016 рік для спортивної інфраструктури Козівщини був великим проривом. У минулому році на території другої школи Козови був добудований басейн, який зроблений за європейськими стандартами. Він буде відкритий у найближчий час. Це цілий комплекс, спортивні тренажері встановлені, і сауна є. Там передбачена можливість вести комплексну підготовку спортсменів», – зазначає Тарас Юрик.

  тарас юрик, козова, футбол, майданчик, фото, тернопільський тиждень  

тарас юрик, козова, футбол, майданчик, фото, тернопільський тиждень

  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.