Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

14 березня Україна відзначила День добровольця. З нагоди свята на Тернопільщині відбулися урочисті заходи. На Театральному майдані Тернополя нагородили бійців АТО, які пішли на схід добровольцями. Відзнаки воїнів, які були нагороджені посмертно, передали їхнім батькам.

Цього року в Україні вперше відзначили День добровольця. «Сьогодні вшановуємо бійців, які в дуже складний для нашої країни час першими вирушили на схід захищати Україну від ворога. Це були люди різних професій, різного віку. Їх об’єднало бажання відстояти національні цінності і зберегти нашу країну. Вони стали символом мужності, відваги і патріотизму», – наголошує керівник секретаріату Тернопільської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило.

Зазначимо, 24 лютого депутати міськради в програму «Турбота» внесли зміни, які передбачають для бійців добровольчих батальйонів кошти на компенсацію за комунальні послуги. “Таким чином, – каже секретар Тернопільської міської ради Віктор Шумада, – Тернопіль через соціальні пільги дбає про добровольців. Учасникам-добровольцям антитерористичної операції відшкодовуватимуть пільги в розміри 75 відсотків на оплату житлово-комунальних послуг в межах норм споживання».

У День добровольця в Тернополі, на Микулинецькому кладовищі, відбулося покладання квітів до могил загиблих учасників АТО. Представники духовенства відслужили панахиду. Вшанувати пам'ять загиблих в зоні АТО воїнів прийшли їхні сім’ї, бойові побратими, а також представники громадськості.

«Як відомо, в Тернополі 80 талановитих учнів загальноосвітніх шкіл Тернополя отримують щомісяця стипендію за навчальні досягнення. Це стипендії імені наших відомих земляків. У галузі фізичної культури і спорту є стипендія імені Андрія Юркевича – захисника України, добровольця, який загинув у зоні АТО. Андрій активно займався фрі-файтом, пропагував спорт, здоровий спосіб життя. Іменна стипендія є однією з форм вшанування наших Героїв», – зазначив депутат Тернопільської міської ради Володимир Місько. 

 День добровольця, тернопіль, святкування, фото, тернопільський тиждень 

  День добровольця, тернопіль, святкування, фото, тернопільський тиждень  

   День добровольця, тернопіль, святкування, фото, тернопільський тиждень   

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.