Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ранок у помешканні тернопільського підприємця, громадського діяча та фундатора благодійного фонду «Твори добро» Ігоря Гуди розпочався з обшуків невідомих осіб. Сам Ігор Гуда перебуває у відрядженні в Києві, а в квартирі, де він мешкає разом із сім’єю, перебували його діти та дружина. Озброєні особи, які рано вранці увірвались, не представившись, очевидно, представники правоохоронних органів.

— Я у відрядженні в Києві, в квартиру на площі Героїв Євромайдану, де я живу, ввірвались невідомі озброєні особи, налякали моїх малолітніх дітей і дружину. Вони безцеремонно почали проводити обшук і вилучати речі, які мені належать. Вони б могли дочекатись мене з відрядження, адже, якщо за мною слідкують, то чудово знають, де я зараз перебуваю, — розказує телефоном Ігор Гуда.

Ігор Гуда — відомий в Тернополі та за його межами громадський діяч та підприємець. З його ініціативи та за фінансової підтримки в місті зроблено чимало соціальних проектів. Так, лише за останні півтора року він встиг закупити дороговартісне обладнання для онкодиспансеру, долучитись до ремонту дороги на Дальній пляж, закупити необхідні речі для кількох геріатричних будинків області, відремонтувати площу Героїв Євромайдану, допомогти церкві привезти в Тернопіль з Ватикану Нерукотворний образ Христа. Ігор Гуда припускає, що його публічна діяльність могла не всім подобатись.

— Я приватний підприємець, моя діяльність відома в Тернополі майже 20 років. Вважаю нинішні обшуки в моїй квартирі тиском на мою підприємницьку та суспільно-громадську діяльність, — додає підприємець.

Ігор Гуда додає, що представники, ймовірно, правоохоронних органів, які нині влаштували «маски шоу» його дружині та дітям, говорять, ніби шукають докази у якихось кримінальних провадженнях.

— Я завжди готовий до діалогу і йду на зустріч правоохоронним органам. Якщо би звернулись особисто до мене, то я би надав усю інформацію, яка необхідна слідству в тій чи іншій справі. Але нинішній обшук виглядає, ніби це залякування, та ще й морально постраждали рідні люди. Це не ті методи, які мають використовувати правоохоронці в цивілізованій правовій країні, — додає Ігор Гуда.

 гуда ігор, скандали, поліція, квартира, обшук, фото, тернопільський тиждень  гуда ігор, скандали, поліція, квартира, обшук, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.