Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Колишній голова Тернопільської обласної ради, екс-голова Лоновецької РДА за часів Ющенка, свободівець Василь Хомінець віднедавна прилаштувався посаду начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.  

Днями в соцмережі він похвалив підприємство головного аграрія Тернопільщини Івана Чайківського, про скандальну продукцію якого неодноразово писали місцеві ЗМІ:

 (Ось таку небезпечну ковбасу виготовляє розрекламоване тернопільське підприємство скандального олігарха (фото)

В одіозного олігарха і реклама недекватна (фотофакт),

Скандальний фермер замінив головного "клоуна" Тернопільщини) та інші.

Ось що пише пан Хомінець: «З ознайомчим візитом побував на "Тернопільському м'ясокомбінаті". Приємно вражений європейським підходом до виробництва, де дбають про безпечність продукції та умов праці робітників. 
Сьогодні потрібно прикласти максимум зусиль, щоб завоювати довіру і визнання місцевого споживача. Ми бачимо перехід від "радянського совка" до досить потужного виробництва. Однак сподіваюся, Іван Чайківський разом зі своєю командою буде дотримуватися тих вітчизняних та міжнародних стандартів, що дозволить їм вийти на світовий ринок. В свою чергу наші фахівці готові консультувати дане підприємство у цьому питанні. Адже, для нас усіх сьогодні стоїть першочергове завдання – дбати про споживача, про безпечність харчових продуктів які він споживає.
Надіємося на тісну співпрацю, яка в майбутньому принесе користь і розвитку економічного потенціалу області».

 василь хомінець, фото, корупція, скандали, біографія, тернопільський тиждень 

 

Коментарі  

 
-1 #2 ред.ТТ 22.03.2017 17:33
Цитую Богдан ЧарКес:
Але Василь Хомінець не є членом ВО "Свобода".
відколи не є членом??? Вікепедія стверджує інакше )
Цитувати
 
 
0 #1 Богдан ЧарКес 22.03.2017 17:28
Але Василь Хомінець не є членом ВО "Свобода".
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.