Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нардеп від Тернопільщини, стійкий адепт пропрезидентської партії Олег Барна, знову видав «шедевр». Ну всі винні у проблемах в країні, крім нього і обожнюваної ним партії. Нудить вже від цього.

«Гадаю, що безпека країни мабуть не так на сході, як в головах громадян, бо Президенту боронити країну, коли на тебе зі всіх сторін деякі псевдопатріоти гавкають, оббріхують, паплюжать, саботують, роблять все навпаки, бунтують людей, розколюють державу, дуже і дуже не легко. І тут питання, а хто такі ми і що ми робимо, щоб країна була в безпеці? Лишень займаємося критиканством і обзиваннями! Вітаю».

Коментарі  

 
+1 #5 tatysho-vasya 27.03.2017 04:08
Чому ж тоді в нашій країні є ті (а їх все ще чимало - майже, як «вати» в ерефії!), що все ще дивуються, позичаючи в сірка (чи ще десь?) очі (чи ще щось?), з того ХВеномену, що наша країна не відстає за цим ганебним показником від «бананових республік», в яких така ж на-лапу-давальна «хвороба»? А тому, що завжди співчували і співчувають «охоронцям» корупційної та корумпогенної «традиції»: «вмієш крас.., брати, отже, вмієш і красІво жити».
Цитувати
 
 
+1 #4 tatysho-vasya 27.03.2017 04:05
Комент schmeisser-а є досить характерним для країни, в якій майже все насєлєніє (жлобосовки-обивателі) «хворі» на корупцію: «просто зажерся і перестав ділитися», «перестав здавати "в касу"». Це вже «натуральний» «ґвалт»! Тобто, порушник «традиції» – такої собі «корпоративної етики» щодо «здавання (бабла) в касу» - заслуговує показової зневаги і презирства, але аж ніяк не законного покарання за відповідною статтею ККУ. Ну, а те, що він «зажерся і перестав ділитися» - це, взагалі, на думку совків, в жодні ворота не лізе: як же він міг порушити майже столітню «традицію» ділитись з начХальством і ледь не довів ім’ярек старшОго до голодної смерті, не поділившись з ним «останніми»(!) п’ятьма тисячами?! Одним словом, чорне стало білим, ну, а біле - … сірим.
Цитувати
 
 
+1 #3 tatysho-vasya 27.03.2017 01:33
"Від Барни вже нудить не тільки тернополян"

Коли вже, нарешті, цього напівграмотного "впопулізтичного " популіста самого знудить від того "шоколаду", якого він обжер..., об*ївся, потрапивши в "шоколадну" *ракцію?!
Цитувати
 
 
+1 #2 Ромко Шмайсер 26.03.2017 22:42
А що сказати? Дідова зарваницька!! З паперті перебралося до Києва і камлає тепер Пульверманові мантри як попугай...Коли ще голоті другий раз так повезе бабла відгребти на халяву? От і піє осанну годувальникам своїм ГЕСун недалекий, русалонька Дністрова...
Цитувати
 
 
+1 #1 Саша 23.03.2017 21:11
Продався Барна за шоколадні гроші і підтримує торгівлю на крові, про що свідчать його голосування.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.