Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Великий піст – це час, коли кожен християнин має очистити свої думки, переосмислити свої вчинки, задуматись над  істиною життя. Це особливий час, коли ми маємо  унікальну можливість усвідомити – головне завдання кожного з нас – допомогти тому, хто цього потребує.  Засновник благодійного фонду «Твори добро» Ігор Гуда  переконаний, що допомога ближньому не повинна обмежуватись одноразовими акціями, це має бути стилем життя та обов’язком кожного християнина.

Ігор Гуда, засновник благодійного фонду «Твори добро»

-  Дуже часто під час великого посту ми зосереджуємо свою увагу на підготовці до святкування Великодня. Але в ці дні важливо не забувати про духовність. І подати руку допомоги тим, хто перебуває у скруті, - зазначив Ігор Гуда.

Засновник Благодійного фонду "Твори добро» вважає, що соціальне служіння - це, перш за все, завдання підприємців, адже вони завжди приходили на допомогу в складні часи. Меценат показує приклад соціально відповідального бізнесу. Лише за 2016 рік силами підприємства «Креатор-Буд», яке очолює Ігор Гуда, була проведена повна реконструкція площі Героїв Євромайдану, надавалась допомога геріатричним відділенням, спортивним школам, родинам бійців АТО. Уже понад рік мешканці області користуються ендоскопічним обладнанням, яке для Тернопільського обласного онкологічного диспансеру передав Ігор Гуда. А на початку цього року засновник благодійного фонду перед Великим постом разом з дружиною, з благословення папи Франциска та Митрополита Василія Семенюка, привіз з Ватикану на Тернопільщину Нерукотворний образ Христа, який згуртував біля себе сотні тисяч християн зі всієї України.

До літніх людей у геріатричні пансіонати області Ігор Гуда приїжджає не вперше.  Допомагає у придбанні необхідного медичного обладнання, сантехніки, вирішенні ремонтних та побутових питань.

Напередодні одного з найбільших Християнських свят,  спільно з Тернопільсько-Зборівською Архиєпархією УГКЦ, благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» започаткував великодню традицію. У Петриківському обласному геріатричному пансіонаті уже кипить робота. Мешканці будинку з душею випікають, прикрашають та пакують паски і вірять, що вони принесуть радість кожному потребуючому.

-Ми , мешканці Петриківського пансіонату  робимо пасочки бідним людям по інших пансіонатах. Так ми допомагаємо, щоби люди знали, що є таке свято як Великдень. І думаємо, що вони будуть раді нашим дарункам , - розповідає мешканка Петриківського обласного геріатричного пансіонату Леся Романська.

Стефанія Рекуш, мешканка Петриківського обласного геріатричного пансіонату

- Ми від щирої душі тим бідним людям, які не можуть того сотворити  і зробити, що ми робимо – допомагаємо тим бідним людям. Міцного здоров’я, згоди між ними, і нехай Господь Бог їм допомагає у їхньому безсильному житті, - каже 82-річна мешканка геріатричного будинку Стефанія Рекуш.

   гуда ігор, фонд, твори добро, фото, новини, відео, тернопільський тиждень   

    гуда ігор, фонд, твори добро, фото, новини, відео, тернопільський тиждень

гуда ігор, фонд, твори добро, фото, новини, відео, тернопільський тиждень

Уже наступного тижня тисячі великодніх пасок, випечених у Петриківському пансіонаті,  Благодійний фонд «Ігоря Гуди» відвезе літнім людям у геріатричні будинки області, а представники духовенства Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії  УГКЦ роздаватимуть освячені паски потребуючим людям, аби кожен українець у Великий день Воскресіння Христового відчув себе незабутим і потрібни

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.