Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями у Козові в Тернопільської області місцеве АТП захопили бойовики.

Близько 30-ти озброєних людей у спортивних костюмах увірвалися на територію підприємства, силоміць виштовхали охорону АТП, зірвали з воріт і дверей приміщення замки та перегородили в’їзд мінібусом. Козівське АТП належить фірмі «Рокмар» на правах приватної власності. Юристи цієї фірми терміново прибули у Козову, щоб з’ясувати хто чинить рейдерське захоплення. Як виявилося на Тернопільщину приїхали професійні рейдери з Харкова.

З собою невідомі мали ксерокопії сумнівних документів, так званих витягів з деражвного реєстру майна. На вимогу начальника відділу ГУ Нацполіції в Тернопільській області Олександра Мацієвського пред’явити ці документи захопники відмовилися, аргументуючи тим, що вже показували копії комусь з правоохоронців. Проте кому саме, так і не могли назвати.

Як з’ясувалося пізніше копію з Витягу Державного реєстру майна рейдери отримали від фірми «Новоагрус», яка в свою чергу входить в Агрохолдинг «Мрія».

Такі копії штампує новостворена Комісія при Мін’юсті ,члени якої схоже вирішили, що найкращий спосіб подолати рейдерство – це очолити його…

Отже чим мотивувалась новоспечена Комісія при Мін’юсті, коли видала захопникам такі документи із сумнівною легітимністю не важко здогадатись.

Адже у законних власників є на руках усі оригінали право установчих документів на власність цілісного комплексу АТП – оригінали договору купівлі-продажу будівель та найголовніше, досі  діючий  договір на оренду земельної ділянки заключений із селищною радою Козови терміном на 49 років.

Аби рейдерська атака вдалася в агрохолдингу «Мрія» підстрахувались із найняли зі Сходу професійних рейдерів-бойовиків, які раніше  входили в терористичне угрупування харківського «Оплоту».

На «виклик» рейдери прихопили із собою чимало вогнепальної та холодної зброї, повідомляють Тернополяни

Журналісти зафіксували на камеру щонайменше 6 одиниць рушниць схованих у чохлах та спортивних сумках. Скільки ще було сховано у багажниках автомобілів з харківськими номерами залишається лише здогадуватись.

Але цікаво інше: чому колишні бойовики терористичного угрупування «Оплот» на волі і як змогли вільно пересуватись із Харкова до Тернополя (а це близько 900 км!) із багажниками, наповненими вогнепальною та холодною зброєю і куди дивиться поліція Тернопільської області? Чи можливо поліція і рейдери заодно? Схоже, що так, адже поліцейські, які приїхали на місце події порадившись із «керівництвом» по телефону відповіли законним власникам наступне  «Воно мені не потрібно, немає тут нікого і нічого…» В іншому випадку рейдери б не вели себе так відкрито й зухвало!

То ж схоже власники бізнесу  залишились сам на сам із озброєними бойовиками-сепаратистами та працівниками поліції, які їх покривають… Йшов третій рік війни

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.