Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомлялося, ввечері 3 травня  у Великій Березовиці відбулося ДТП за участю ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого. Про це повідомили очевидці аварії.

«Автомайдану» вдалося з’ясувати подробиці пригоди. Водій автомобіля Range Rover вдарив Opelв районі кемпінгу, там загубив свій бампер з номерами. А зупинився(чи зупинили) навпроти Ватра-Шредер, через 3 км.

Як повідомили власні джерела, у ДТП є свідки, які готові дати покази.  Були й потерпілі, з якими вирішили питання на місці. З місця пригоди А.Крисоватого забрав Сергій Банах на автомобілі Toyota Camry з номерними знаками ВО0070АІ. Колишній прокурор м.Тернополя зараз очолює юридичний факультет ТНЕУ. Свідки підтверджують також інформацію про кермування у нетверезому стані.

В поліції так повідомляють про це ДТП: "Дорожньотранспортна пригода трапилася у селі Велика Березовиця 3 травня близько 20:00. Там зіткнулися автомобілі Opel та LandRover. За попередньою інформацією, водій позашляховикавиїжджав з другорядної дороги на головну і не переконавшись у безпеці руху, врізався у легківку. Після удару джип не зупинився, а продовжив рух. Спинився десь за кілометр від місця аварії.

Очевидці ДТП викликали патрульних. Виїжджала на місце аварії і слідчо-оперативна група. Начальник Тернопільського відділення поліції ВікторВолощук каже, що на момент прибуття поліцейських ГУНП водіїв уже не булоні в автомобілі Land Rover, ні в Opel. Тому інформації про стан здовор'якермувальників даних транспортних засобів правоохоронці коментувати не можуть.

Слідчі встановили власників авто, але на телефонні дзвінки ті не відповідають. Наразі оперативники з'ясовують хто був за кермом в одній та другій автівках. Тривають слідчі дії, авто перегнали на арештмайданчик.

Водій Land Rover відповідатиме перед законом відповідно до статей кодексу про адмінправопорушення - 124-ї - порушення водіями правил дорожньогоруху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та 122 - залишення місця дорожньо-транспортної пригоди.

   крисоватий, дтп, фото, тернопільський тиждень

крисоватий, дтп, фото, тернопільський тиждень

крисоватий, дтп, фото, тернопільський тиждень

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.