Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Активісти Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» провели толоку на мікрорайоні «Дружба». На дитячому майданчику, шо на Львівській, прибрали сміття. Також на цій вулиці пофарбували лавочки.

«Біля цього місця проходжу дуже часто. Неподалік проводимо прийом громадян. Лавочки були у плачевному стані. Ми вирішили пофарбувати їх. Також прибрали сміття на дитмайданчику, ця територія була захаращена. Тому провели толоку», - каже депутат Тернопільської міської ради Павло Бич.

Прийом громадян проводиться щосереди з 17:00 до 19:00 за адресою вул.Спадиста 8. За словами Павла Бича, люди в основному звертаються щодо ремонту доріг.

«Зараз з настанням весни у Тернополі розпочалися ремонтні роботи. На моєму окрузі заплановано провести капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Львівська, 2 і міжквартального проїзду з Львівської до Чумацької. Паралельно тривають поточні господарські, ремонтні  роботи», - зазначив Павло Бич. 

 дружба, толка, солідарність, бпп, фото, тернопільський тиждень 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.