Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У мережі Інтернет часто можна побачити обурення громадян щодо ставок зборів на ввезення автомобілів з-за кордону. Тож, вирішили проаналізувати, чи існує така проблема у самих чиновників.

У 2016 році дехто із посадовців ТМР стали власниками автомобілів. Ми порівняли вартість придбання легківок із ринковою ціною подібних на найбільших інтернет-майданчиках з продажу автомобілів.

Калуш Катерина Вікторівна (начальник відділу зв’язків з громадськістю) у 2016 році придбала автомобіль CHERY QQ, 2010 р.в. за 18 тис. грн. Водночас ринкова вартість такого авто стартує від 3000 доларів США (приблизно 78 тис. грн.);

Бесага Андрій Васильович син начальника управління містобудування у 2016 році придбав TOYOTA CAMRY, 2004 р.в. за 45 тис. грн. – ринкова вартість від 7000 дол. США (182 тис. грн.)

Як бачимо, чиновників, напевно, не дуже цікавлять збори за ввезення автомобілів, оскільки купують вони їх в Україні за цінами в рази нижчими за ринкові, а подекуди навіть дешевше аніж за кордоном.

Цікаво, що продають автотранспортні засоби чиновники за цінами, що відповідають ринковим. Так, член виконкому Якимчук П. М. продав ВАЗ 2107, 1998 р.в. за 50 тис. грн. (тобто дорожче, аніж син Бесаги придбав новішу TOYOTA CAMRY), а новачок виконкому Гаврилюк С. В. продав свій MITSUBISHI LANCER , 2007 р. в. за 172 тис. грн.

ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок

Коментарі  

 
-1 #2 !!!!!! 16.05.2017 09:59
а чому не пишете за придбану ковбасу, масло..... таке враження, що вони прибали яхту і літак.....
Цитувати
 
 
+1 #1 остап 15.05.2017 22:57
Вони людей за дурнів мають.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.