Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відповідь депутата Тернопільської облради Степана Барни на свою адресу зі сторони Олексія Кайди і прес-служби вищого законодавчого органу нашої області, про що ми писали кілька днів тому в статті Тернопільська облрада звинуватила свого депутата-«заукраїнця» у неправді, не забарилася. Поки що він оприлюднив її на своїх сторінках у соціальних мережах

Заявою на офіційному сайті Тернопільської обласної ради щодо моєї ініціативи: «Тернопільській облраді пропонують відмовитися від службових авто» http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/26/6704814/ ВО «Свобода» вкотре довела: комфорт її керівництва дорожчий за чесне ім’я й правду.

Щодо наклепу «Степан Барна вже вкотре виступив із неправдивою інформацією», оприлюдненого на офіційному сайті, зазначу:

По-перше, звернення на і`мя голови Тернопільської обласної ради та голови Тернопільської облдержадміністрації про відмову використання службових машин була внесена мною 26.10.2011р. під номером №188(див.фото). Раджу і пану Кайді, і його вірним політичним зброєносцям, бодай інколи займатися виконання покладених на них обов’язків, а не політичним піаром, чи іграми на компютері.
По-друге, цікаво було б мені, як депутатові, дізнатися з якого часу і неодноразово, за чиїм розпорядженням, за які кошти та згідно з якими законодавчими нормами прес-служба облради на офіційному інформаційному сайті Тернопільської обласної ради отримала дозвіл оприлюднювати суб’єктивні судження щодо діяльності тих депутатів, які не належать до ВО «Свобода»?
По-третє, упевнений, що «Свободівське» керівництво апарату облради уже виросло з дитячих штанців, аби кидатися голослівними фразами на кшталт «систематично вводить співгромадян в оману», «брехливі заяви» тощо. За кожну з них їм доведеться відповідати. Перед депутатами, до яких маю намір звернутися.
По-четверте, випади ВО «Свобода» не змусять мене відмовитися від своїх слів. Казав і буду казати, що аморально їздити на службових автомобілях й витрачати владою області на це декілька мільйонів гривень у рік, тоді, коли вчителів примусово відправляють у відпустки за власним бажанням. Свіжий приклад – на час осінніх канікул, що недавно розпочалися. Достатньо, шановні пани «свободівці», думати тільки про себе. Час згадати хто ви й для чого прийшли до обласної ради.
По-п’яте, Олексію Петровичу, як голова, розясніть праціникам апарату, що важливі соціальні питання можна виносити на засідання сесії позачергово. Думаю, що добробут і соціальна захищеність вчителів області важливіші, ніж безупинні політичні словесні забавки.

 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.