Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Безвізовий режим між Україною та ЄС офіційно вступив в силу. Відтак громадяни України можуть здійснити подорожі без віз до країн ЄС. 11 червня активісти територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» роздали тернополянам інформаційні листівки, в яких розміщені відповіді на найбільш часті запитання, які виникають щодо умов і правил вільного пересування до країн Євросоюзу. В обласному осередку партії переконані, що така інформація знадобиться кожному українцю, який планує подорожувати до країн ЄС.

тарас юрик, статті, фото, тернопільський тиждень «Перед Україною відкрилися двері абсолютно нових, безпрецедентних  можливостей. Це власне той фундамент, на якому будується подальшій успіх нашої держави. Свобода пересування до країн ЄС стане поштовхом нового етапу розвитку у сфері економіки, науки, культури, освіти, технологій», - наголошує народний депутат України, голова Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Юрик. - «Це результат наполегливої роботи всього українського народу. Це власне ті зміни, за які мільйони  українців вийшли на Майдан. Щоб отримати безвізовий режим, Україна упродовж останніх трьох років у безперервному режимі працювала у сфері проведення реформ. Темпи розбудови нашої країни бачимо на прикладі Тернопільщини – у 2016 році, вперше за часів Незалежної України, наша область отримала 400 мільйонів гривень на розбудову об’єктів  інфраструктури… і це крім доріг».

Паралельно із розвитком інфраструктури, Україна за неймовірно короткий термін відбудувала армію, яка стала надійним щитом захисту землі, волі та демократії від російської агресії. «Величезна робота була проведена й на дипломатичному рівні – виконали майже 150 пунктів, необхідних для імплементування плану візової лібералізації. Україна зарекомендувала себе надійним, стабільним партнером», - наголошує Тарас Юрик.

У економічній сфері ці процеси мають пожвавити цікавість іноземних підприємців до України і створити нові бізнесові можливості для українців. До речі, лише за перший квартал 2017 року приріст прямих інвестицій з ЄС склав 570 млн доларів. Асоціація та зона вільної торгівлі з ЄС полегшила двосторонню торгівлю та вихід українських товарів на європейський  ринок. За перші 5 місяців цього року експорт з України в ЄС зріс на 25%, порівняно із тим же періодом 2016-го року.  «Це свідчить про те, що українська економіка успішно інтегрується в єдиний європейський ринок. Відповідно формується надійний фундамент для довгострокового розвитку нашої держави», - каже Тарас Юрик. Народний обранець переконаний, що безвізовий режим поглиблюватиме інтеграцію України до ЄС і наступним кроком стане членство України у Північноатлантичному Альянсі та приєднання до Європейського Союзу. 

 тарас юрик, статті, фото, тернопільський тиждень 

тарас юрик, статті, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.