Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Мобільний телефон марки «LENOVO K860» та 1500 гривень викрали невідомі. Саме таке повідомлення надійшло до Тернопільського відділу поліції від жителя обласного центру.

Як встановили правоохоронці, на передодні крадіжки тернополянин випивав з приятелями в  одному із закладів громадського харчування. Однак випив зайвого та задрімав просто за столом, а прокинувшись, виявив відсутність гаманця та засобу зв’язку. За допомогою звернувся до поліцейських

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу причетну до злочину. Нею виявилась місцева мешканка. Жінка скорилась безпорадним станом потерпілого та викрала майно. Підозрювана у скоєному зізналась. Частину коштів краянка вже встигла витратити на власні потреби.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.