Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, 2017 рік в Тернопільській області проголошено Роком Патріарха Йосифа Сліпого з нагоди 125-річчя його дня народження. У рамках відзначення  на Тернопільщині проводяться різноманітні тематичні заходи. Для ознайомлення із постаттю Патріарха можна завітати у родинну садибу – музейний комплекс Йосифа Сліпого, що знаходиться в його рідному селі Заздрість на Теребовлянщині.
У той же час в Теребовлянському районі розташоване місце паломництва багатьох тисяч вірян — Марійський духовний центр с. Зарваниця. Згідно доручення голови Тернопільської ОДА Степана Барни, голова Теребовлянської РДА Юрій Ништа прийняв рішення відремонтувати за короткий термін дорогу, що веде до музею-садиби Йосифа Сліпого у Заздрості. До того ж вказане село знаходиться недалеко від Зарваниці. Отож для зручності і туристів і паломників дорога від с. Струсів до с. Заздрість –  відремонтована.
Ремонті роботи проінспектував голова районної державної адміністрації Юрій Ништа. Він оглянув роботи з ліквідації дефектів  дорожнього покриття (дрібної ямковості) за допомогою механізму типу «Мадпатчер».
 А раніше філією «Теребовлянський райавтодор» на цій дорозі протяжністю майже 6 кілометрів проведено ямковий ремонт із вкладенням вирівнюючого шару асфальтобетону на тих ділянках, де була велика ямковість.
«Дана дорога забезпечить якісне транспортне сполучення Заздрості із дорогою державного значення Тернопіль-Івано-Франківськ. Загалом же хороші дороги – це важлива складова розвитку туристичної галузі, а відповідно і напливу туристів», - відзначає голова РДА Юрій Ништа.

Довідково:

Машина типу «Мадпатчер» призначена для ямкового ремонту доріг струменево-ін’єкційним методом. Покриття ремонтується без попередньої підготовки, що значно пришвидшує темп дорожніх робіт. Метод не вимагає фрезерування, заповнення гарячим асфальтом, вирівнювання і трамбування. Технологія закладення ям із застосуванням цієї установки в кілька разів швидша і дешевша, в порівнянні з іншими технологіями, які застосовують фрезерування і коткування. Машина займає лише одну смугу проїзної частини дороги, не блокуючи рух автотранспорту. Механізм може бути застосований для ремонту будь-якого типу дороги. Система терморегуляції підтримує постійну температуру бітумної емульсії, що дає можливість здійснювати дорожні роботи вже при +5 за Цельсієм. Машину типу «Мадпатчер» можна експлуатувати за будь-яких погодних умов. Якість ямкового ремонту не погіршується навіть під час дощу. Відремонтована дорога готова до експлуатації безпосередньо після закінчення ремонту

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.