Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цілком можливо, що історія про будівельні подвиги та землі без документів Чортківського прокурора Кобелі Тараса  (36-річний син колишнього голови колгоспу з Чортківського району працював більше десятка років помічником прокурора району при багатьох керівниках – прим.ТТ), (в народі Тарасик) так ніколи б і не стала надбанням громадськості, якби не балакучість Тарасика на сесії Чортківської міської ради 9 червня цього року.

тарас кобеля, чортків, прокурор, корупція, фото, скандали, чортків тиждень Він став вихвалятись перед депутатами міської ради своїм будинком, натякаючи на свої нетрудові доходи. Прокурорська етика не передбачає хизування статками. Усі служителі закону в Україні є рівними та незалежними, тож подібні розмови будуть лише породжувати нездорову конкуренцію. Бо погодьтеся, чи буде приємно «прокурорській честі» з іншого райцентру довідатись, що в той час, як він горбатиться за нещасну тисячу доларів в місяць, його чортківський брат по цеху бере вдесятеро більше і має можливість будувати собі трьохповерхові хороми аж на 330 кв. м. вартістю понад 100 тисяч доларів.

Як стало відомо, Тарасик наполегливо продовжує збирати документи для приватизації земельної ділянки по вулиці Січинського, де незаконно споруджений його будинок. 
Підключив адміністративний ресурс, підлеглі прокурори шиють справи працівникам міської ради, активно приходять на перевірки, вилучають документи, працівники ДФІ доповідають Тарасику про перевірки цільового використання коштів міським головою, а два досвідчені чортківські адвокати бігають, як «хорти», та збирають необхідні документи, робота кипить, ремонт в будинку робиться.

Не залишає Тарасик без уваги і депутатів Чортківська міська рада, які не голосували або були відсутні на сесії 9 червня. Викликає по одному на килим до свого робочого кабінету і наполегливо просить бути присутніми на наступній сесії та активно голосувати, самі здогадуєтесь як.

Але один із депутатів міської ради (побажав не розкривати його імені) відмовляється приходити до останнього, і тоді Тарасик залучає весь свій культурний арсенал, якого він навчився в інституті: погрожує нанести тілесні ушкодження, які судячи із розмови по телефону є несумісними із життям та підпадають під дію окремих статей Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 22 березня цього року в приміщенні Чортківської прокуратури «на гарячому» затримано за вимагання 20 тис. грн. хабаря керівника Рекуша О.Р. Найцікавіше, що під підозрою в систематичному отриманні хабарів є також Тарасик. Обшуки проводились в його автомобілі Тойота CAMRY д.з. ВО 7499 ВЕ, на очах багатьох перехожих, в кабінеті та за місцем проживання. Достовірні джерела повідомляють, що документування Рекуша і Кобелі відбувалося протягом п’яти місяців і зараз у служителів закону зібрано достатньо доказів систематичного отримання хабарів нашим героєм не тільки від підлеглих, але й від відомих в місті адвокатів, які часом не доносили всіх сум, що сильно обурювало «генія» правової думки. У Києві формується спецгрупа по затриманню Тарасика, йде активне прибирання у вертольоті виділеного для швидкого перевезення VIP клієнта, а добротні радянські ковдри не дадуть йому замерзнути, коли він прикинеться хворим. Але це вже зовсім інша історія…

Прокурори! Не погрожуйте депутатам, не будьте, як Тарасик!

Джерело: ВО «Автомайдан» Тернопільський осередок»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.