Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У селищі Вишнівець люди обурені на їх погляд несправедливим затриманням підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїд перекрили дорогу в районі автостанції, після чого акція перемістилася до ймовірного місця вбивства. На місці мешканці заблокували автомобіль з працівниками поліції вимагаючи приїзду їх начальства. Рух на міжнародній автотрасі згодом рух відновлено, — зазначив очевидець Юрій Головатюк.

Зібрання громади Вишнівця тривало до двох годин, де на запитання жителів відповідали працівники поліції. Охорона правопорядку була забезпечена Підволочиським відділом поліції. Перед тим, як розійтися мешканці громади обіцяли повернутися в середу по обіді.

Нагадаємо, що поліція у вбивстві випускниці з Вишнівця Ірини Мукоїд підозрює 16-річного мешканця села Дзвиняча Збаразького району Тернопільської області. На даний час він затриманий, триває слідство. У скоєному хлопець зізнався, пише Доба

– Підозрюваний перебував на святкуванні Дня молоді, як і потерпіла. Пізніше з різними компаніями розпивав спиртні напитки. Близько 23 години знайшов ніж неподалік пошти, який став знаряддям вбивства. Побачивши Мукоїд Ірину, йшов слідом за нею. Потім підбіг і наніс удари. Вона впала, жодних криків чи плачу не було. Він нагнувся до неї, зірвав труси, але факту зґвалтування експерти не підтвердили. Цю інформацію підтверджує і підозрюваний, — розповідає заступник прокурора області Олег Галицький.

Офіційно в поліції говорять інше.

Їздили керівники головного управління області і у смт. Вишнівець. Вони планували під час прийому громадян поспілкуватися з місцевим населенням, аби зняти напругу, відповісти на запитання. Під поліцейську станцію прийшло близько 150 людей, а також родина хлопця, якого звинувачують у вбивстві. Вони підняли шум та перешкоджали у проведенні зустрічі громадян. На жодні аргументи працівників поліції натовп не реагував і не слухав.  Проте зустрітися з людьми керівникам ГУНП  області вдалося. В приміщенні селищної ради Олександр Богомол та Володимир Галевич почергово спілкувалися з групами людей та учнівськими колективами. 

Олександр Богомол звертається до громади не вестися на провокації та не вірити чуткам, які розповсюджуються в соцмережах. Керівник поліції стверджує, що ніхто підозрюваного не бив та не змушував давати неправдиві свідчення. Докази, які вдалося зібрати, доводять причетність неповнолітнього до вбивства. Керівник поліції просить не робити поспішнихвисновків, а дочекатися результатів судово-медичної експертизи. Слідство триває.

Прим. ТТ. Як стверджують в соцмережах свідки, поки все це відбувалося,  на заправці в селищі стояв бус із спецпризначенцями і автозак ...

Коментарі  

 
0 #1 Боб 22.07.2017 00:19
НА нари богомола на нари і в загальну камеру.Скільки воно ще буде пити крові тернополян???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.