Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хто став найбільшим землевласником?

Беззаперечне лідерство за кількістю землі в очільника міської організації ВО "Свобода", депутата Володимира Стаюри.  Він задекларував близько 7,5 га.  Це 3 земельні ділянки.

Це спадщина, ми ці ділянки тільки переоформили, буквально тільки в минулому році. Чесно кажучи, ще ніяких договорів, нічого, не заключали. Одна ділянка на мене, інша на сина. Землі є багато, це спадщина. Від моїх батьків, від батьків дружини. Батьків вже немає, тому ми переоформляли, були заповіти на нас. Я дуже хочу їх використовувати, але поки що в мене до того руки не дойшли. Дуже хочу, повірте, - коментує Стаюра.

На другому місці серед лендлордів “батьківщинівець” Петро Поврозник. Загальна площа землеволодінь депутата майже  6 га. Це 6 земельних ділянок.

“Це не в мене земля, це в дружини. Це колгоспні паї. Її батьки працювали в колгоспі в селі Олііїв, Зборівського району. Ну зараз дружина яке має до них відношення? Там сільська рада з фермерами укладає договори, ми не знаємо хто цей фермер і так далі. Ми навіть не знаємо в якому масиві села вони знаходяться. Це приватизація оця, так як ці приватизаційні майнові сертифікати Пинзеника, це все одна схема. Зараз стоїть питання про мораторій на землю і це насправді дуже актуальне питання і важливе для тих, хто мають ці земельні паї.  А як ми будемо використовувати цю землю? Ми з Тернополя, а село Олііїв, це 50 км від міста, це не реально. А для того, щоб їх використовувати потрібно мати техніку, робочу силу і так далі. Це люди, які в селі живуть, вони в такій ж ситуації, як моя дружина, розумієте? Оці паї віддали фермеру, ми не знаємо де та фірма є, де її коріння, хто бенефіціарний власник, -  додаєПоврозник.

Депутатка від “Радикальної партії Олега Ляшка” Оксана Яциковська володіє землею площею у 2,1 га. Це 15 ділянок у різних районах Тернопільської області, а також у Львові та Яремчі Івано-Франківської області.

Джерело:  ЧЕСНО

Коментарі  

 
+1 #1 Борис 28.07.2017 08:58
Та хто того стаюру вибрав вдепутати злодюга воно замість вирішувати проблеми міста стоіть в надала на воротях в червоних чоботях .Людина яка поважає закон такого робити не будеА щев предачу сиротюк якмй в обл раді був іпотентом нічого не зробивши вигнали як с ного кота а тут лізе .Ну а тягнибок то теж рідкісне лайно робить вигляд що нічого не трапилось.А хто не дає голосу за розкрадання міста того хочуть позбутись.Але Бог розставить все на місця.Бо тут що скажеш,а судді хто?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.