Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Федерація футболу Тернопільської області реалізовує стратегію розбудови спортивної інфраструктури. Наприкінці липня завершили встановлення спортивного майданчика зі штучним покриттям у Шумську. Відтак юні спортсмени можуть тренуватися на сучасно облаштованому футбольному полі. Урочисте відкриття майданчика відбулося у день відзначення другої річниці об’єднання в територіальну громаду. У рамках реформи децентралізації міська рада згуртувала навколо себе 35 сіл і упродовж двох років безперервної роботи громада отримала ряд конкретних результатів.

«Відкриття цього майданчика - це вклад у майбутній розвиток футболу», - зазначає голова Шумської об’єднаної територіальної громади Володимир Плетюк. – «Площа майданчика - 42 на 24 метри. Це футбольне поле знаходиться біля двох установ – це Шумська середня школа № 1 ідитячо-юнацька спортивна школа. Хочу наголосити, що цей майданчик для всієї громади, яка налічує понад 21 тисячу осіб. Тут будемо проводити турніри, тренування, заходи, дозвілля». 

Для зведення спортмайданчика були залучені виключно позабюджетні кошти. Відкриття футбольного поля зі штучним покриттям у Шумській ОТГ стало можливим завдяки співфінансуванню з бюджету об’єднаної громади – кошти були виділені на облаштування основи футбольного поля. А встановлення штучної трави, огорожі, воріт забезпечила Федерація футболу.

«Облаштування футбольного поля тривало два місяці. На початку травня я зустрівся із головою федерації футболу області, народним депутатом Тарасом Юриком. Наша громада просила надати підтримку щодо встановлення спортивного майданчика. З того часу почалися щоденні роботи. І сьогодні ми бачимо результат – сучасне футбольне поле», - каже Володимир Плетюк.

5 дитячо-юнацьких команд міста Шумська братимуть участь у дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільщини. Найкращою підтримкою для юних футболістів є облаштування інфраструктури - переконані тренери.

«У спортивній школі в Шумську є відділення футболу, у нас сім груп і чотири тренери у цьому відділені. Наймолодша наша група - це дітки 2-го класу. Поля зі штучним покриттям до цього часу не було», - каже тренер Шумської ДЮСШ Володимир Гук.

Встановлення футбольних майданчиків і створення в області належних умов для тренування є передумовою виховання майбутніх чемпіонів. Як зазначив народний депутат України, голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик, відкриття сучасного майданчика є закладанням фундаменту великого футбольного майбутнього області.

«Побудувати цей майданчик нам вдалося завдяки співпраці Федерації футболу України з Шумською об’єднаною територіальною громадою. Власне, цим заходом ми закладаємо ще одну цеглину до фундаменту великого футбольного майбутнього Тернопільщини», – наголосив голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик.

Юні спортсмени випробували нове футбольне поле у день відкриття майданчика – відбувся турнір, у якому взяли участь три команди - з Шумської, Великодедеркальської та Кременецької ДЮСШ.

За словами голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, цьогоріч щонайменше 35 млн. гривень буде спрямовано на розвиток інфраструктури спорту області, а саме: на футбольні поля, тренажерні майданчики та спортзали. Власне, ці проекти уже поступово реалізовуються. 

    шумськ, футбол, майданчик, тарас юрик, фото, тернопільський тиждень    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.