Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже другий рік Тернопіль продовжує реалізовувати проект «Громадський бюджет», відповідно до якого тернополяни можуть безпосередньо вирішувати, як витратити певну частину коштів з міського бюджету. Сума, якою зможуть розпоряджатись тернополяни у 2018 році – 1% від обсягу власних надходжень загального фонду міського бюджету, тобто приблизно 9,4 млн.грн. 

Прийом проектів на реалізацію «Громадського бюджету Тернополя» стартує з 1 до 30 вересня на сайті  https://pb.rada.te.ua.

Цього року будуть дещо змінені правила. Зокрема, проекти повинні ділитися на великі (вартістю до 1млн.) або малі (вартістю до 300 тис.грн.). Їх можуть подавати громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які досягли 16-річного віку, а голосувати за них зможуть тернополяни віком від 16 років. Зазначимо, що на етапі голосування тернополяни зможуть віддати свій голос лише за один великий та один малий проект.

Відкрите голосування за проекти відбудеться після прийняття заявок та їх розгляду Номінаційним комітетом. Про час та місця голосування буде повідомлено додатково. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть профінансовані з міського бюджету та реалізовані виконавчими органами ради в 2018 році.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.