Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні не має центрального «крану» у Києві, який включає тепло по країні, він знаходиться на місцевому рівні. В руках місцевого самоврядування - фінансовий ресурс, теплопостачальні підприємства, тарифоутворення. На сьогодні із 1176 підприємств теплоенергетики – тільки 47 підприємств є ліцензіатами НКРЄКП, 7 з яких знаходиться в АР Крим. Всі інші – 1129 підприємств теплопостачання регулюються на місцевому рівні.

Голови ОДА відповідають за контроль і моніторинг технічної готовності всіх об’єктів до опалювального сезону. В свою чергу – муніципалітети, маючи всі можливості – фінансові і технічні, відповідальні за вчасне підключення соціальних і житлових об’єктів до тепла. Про це під час селекторної наради з регіонами по опалювальному сезону повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Він наголосив, що  голови ОДА і місцеве самоврядування повинні постійно контролювати ситуацію з температурним режимом і у разі погіршення вчасно підключити соціальні і житлові об’єкти до тепла.

«Соціальні об’єкти - школи, дитсадки, лікарні - мають бути підключені до тепла у разі пониження температури у приміщеннях до 16 градусів, житловий фонд – при температурі нижче 8 градусів протягом трьох діб», - зазначив Геннадій Зубко.

Він повідомив, що станом на 02 жовтня, соціальна сфера: школи, дитячі садочки, лікарні по Україні готова до опалювального сезону у технічному плані на 99,9%. По житловому сектору стан готовності - 99,4%.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.