Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський архів отримає гроші на своє завершення, вкотре обіцяє екс-мер Тернополя

Як зазначив відомий "місцевий політичний перебіжчик" і "глава родини рестораторів" Роман Заставний, кінцеві документи на фінансування об’єкту зараз на перевірці в Мінрегіонбуді.

«Після завершення перевірки Кабмін підпише постанову про виділення з резервного фонду 26 млн.грн. на архів», – каже парламентар.

Нардеп запевняє, цих грошей вистачить, щоб завершити внутрішній ремонт і поставити крапку в історії будівництва тернопільського архіву:

«Залишається виконати будівельну частину робіт, вартістю 6-7 млн.грн., а ще закупити обладнання, змонтувати стелажі та облаштувати робочі місця для працівників архіву, які вже просто втомилися мріяти про це».

Роман Заставний каже, вже два покоління виросли в очікуванні, що архів все таки переїде в нове приміщення, де їм буде зручно працювати. Також це буде зручно для тернополян – вони зможуть швидко, зручно отримувати в установі необхідні їм документи.

В той же час нардеп знає, завершення архіву буде лакмусовим папірцем для тернопільської влади на здатність втілювати такі інфраструктурні проекти.

«Це виклик для Тернопільської облдержадміністрації, як за такий короткий період часу завершити всі роботи, передбачені кошторисною документацією (тобто, якщо нині діюча влада області завершить справу – то честь їй і хвала, а як ні – то Заставний зможе покритикувати свого протеже Степана Барну – прим.ТТ)

Але проведено консультації, і думаю, що керівництво області справиться достойно з цим завданням. Голова ОДА Степан Барна особисто контролює цю ситуацію, відстежує кожен крок, починаючи з документації, завершуючи, припускаю, надалі щотижневим звітом по роботах».

Додамо, будують тернопільський архів із 1991 року. За цей час були навіть його проміжні відкриття. Проте внутрішні роботи в будівлі не виконані до сьогодні.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.