Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс-мер Тернополя, а сьогодні народний депутат від партії Авакова-Яценюка «Народний фронт», Роман Заставний, сьогодні «на слуху». Декілька тижнів тому його старший син, Петро, який позиціонує себе як консультант рестораторів (і якому тільки 24 роки, але після студентської лави він вже став «зіркою» ресторанного бізнесу  і навіть проводить семінари-тренінги) «прославився» на всю країну тим, що захищав своє, які він стверджував, «дітище» - ресторан-паб «Файне місто». Мажорний юнак фактично обганив відому передачу і його ведучого Миколу Тищенка, звинувативши телевізійників у замовності.

Юний Заставний хотів би, щоб його попереджували про такі ревізійні візити.

І словом 24-річний мажор не обмовився про те, звідки у нього цей ресторан, як і декілька інших, де вони зараз є,  і які «привніс в родину»  його батько, Роман Заставний.

Будучи на посаді міського голови Тернополя.  Більшість  комунальних  приміщень, які сьогодні син нардепа Заставного називає своїми, були у власності громади Тернополя. Більше того  - їх родина Заставного «прибрала» в ті часи, коли Роман Йосипович керував містом. Тобто, чиновник, будучи на виборній посаді, на свою родину зумів «оформити» тисячі квадратних метрів елітної нерухомості в центрі і не тільки Тернополя.

Докази? Та будь ласка.

заставний, україна, файне місто, ресторан, документи, фото, батько, тернопільський тиждень  У 2010 році, коли  Роман Заставний був на посаді мера міста, його батько, Йосип Іванович (тоді простий сільський господар (на фото 1 з сином на святі в одному з сіл громади), стає засновником за величезні на той час гроші, майже 560 тисяч доларів США (4 445 23 00, 00) тисяч гривень (курс долара тоді був 1 до 8 гривень), і про це свідчить його розмір внеску в статутному фонді ТЗов «УКРАЇНА» Ресторан (а саме так сімейство Заставних, перейменувало відомий ресторан «Україна» в центрі Тернополя).

 Згодом всіма цими «забігайлівками», які утворилися в приміщеннях громади тернополян,  почали діяти інші ресторани. І їхніми співзасновниками Роман Йосипович Заставний, як «справжній бізнесмен», записує всіх, але не себе – дружину Оксану, сина Петра, батька, брата, навіть сестру Марію Йосипівну (фото 2)

 Але цього тодішньому меру Тернополя мало – з часом він робить так, що майже у всіх приміщення споруди колишнього готелю- ресторану «Україна» стають «засновниками» члени його підприємливої сімейки.

 Він «нагинає» підприємців, чи то пак, згідно з законом, який він уособлює (звісно, мер, згодом нардеп,) забирає  у підприємців, в тому числі і у місцевого телеканалу TV-4, які мали бізнес в цій споруді,  їхні приміщення.

                                                                 І все це, повторимося, записано на його родину.

   заставний, україна, файне місто, ресторан, документи, фото, батько, тернопільський тиждень   заставний, україна, файне місто, ресторан, документи, фото, батько, тернопільський тиждень

      заставний, україна, файне місто, ресторан, документи, фото, батько, тернопільський тиждень

В наступних публікаціях ми надамо нові дані про те, як нардеп Заставний зумів велику частину елітної нерухомості «позичити»  в громади і записати все на свою родину. А сам він «білий і пухнастий» послідовник Авакова і Яценюка. 

Цей і наступні журналістські матеріали будуть відправлені в НАБУ і Генпрокуратуру як доказ того, що ми відповідаємо за публікацію і за достовірність викладених у ній фактів.

Тож далі буде.

Бо ми впевнені - тернополяни мають знати, скільки діючий нардеп і екс-мер Тернополя  «віддав» своїй родині і собі за останніх 10-12 років.

Примітка ТТ. Що цікаво, Роман Заставний, коли пишуть правду про те, скільки майна опинилося у власності його родини, «віднікується» у замовних статтях, які він фінансує: «Бізнес, яким займається моя родина, є повністю законним. Під час війни в нас, на жаль, сформувалися певні категорії людей, яких я називаю лжеволонтерами й рекетирами-активістами, мета яких – створення проблем успішним. Раніше, і це не секрет, такою «діяльністю» займалися прокурори, міліціонери, працівники СБУ, в тому числі й адміністрації, які створювали власні кооперативи і кожному перепадала своя доля.

Ні я, ні мої родичі нікому жодної данини платити не будемо! Я пережив 90-ті роки, коли були бандитські розбірки. І тоді теж нікому не платив, це була моя принципова позиція. І тепер точно цього робити не буду. Водночас таких горе-активістів буду виводити на чисту воду»

І це правда – Заставні не платять. За їхній піар  ресторанів, за "сентенцій" на політичну тематику Заставного платять інші. А Заставні просто беруть і стають "засновниками" майна тернополян . Поки їх не зупинити…

Або ж залякують.

Коли ця стаття готувалася до друку, автор звернувся до нардепа Романа Заставного з проханням про коментар – пояснити, звідки у його батька в 2010 році  було більше пів мільйона доларів США для того, щоб стати засновником.

Натомість екс-мер вдався до нетрадиційного залякування журналіста. Він зателефонував,  і не добираючи слів та лаючись на чому світ стоїть, почав погрожувати. Суть залякування зводилася до того, що він не буде подавати в суд. А замовить, УВАГА, білборди, і розмістить їх біля будинку журналіста і поруч з помешканням його родини. В яких він збирається написати про «продажність», «проституцію» і т.п. журналістів. При умові, якщо світ побачить ще хоча б одна публікація про нього і  про колишню комунальну власність тернополян.

Відверто кажучи, такої форми погроз і в такій формі  я не чув навіть від справжніх бандюків.

Ну що ж пане Заставний. Не сумніваюся, що маючи «в своїй команді» чимало посіпак-високопосадовців у нині чинній верхівці влади Тернопільщини, з їхнім адмінресурсом, вам цілком під силу втілити свої погрози в життя.

Успіхів. Але із залякуваннями трохи не на того натрапили. Правда ж не на вашому боці. І для полегшення вам втілення ваших дивних погрозу у життя підписуюся :) І аудіозапис вашої, так сказати, промови, залишу для кращих часів. Ви були красномовні і з часом це оцінять :))) Адже замітьте, не я до вас телефонував, а ви до мене ....

І до уваги журналістів, яких екс-мер ще не купив і які насміляться писати правду про його діяння – пам’ятайте, що пан Заставний готовий вдаватися до будь  яких дій.

А  ми продовжимо розповідати людям про те, який чинний нардеп і екс-мер Заставний насправді. Не на своєму каналі ТБ і не в проплачених його штабом статтях у ЗМІ.  А про те, як його родина родина ставала «засновниками» дороговартісної нерухомості, яка до нього належала громаді.

Віталій Гнатюк, «Тернопільський тиждень»

P.S. Коли Роман Заставний знову після першої каденції балотувався на посаду міського голови Тернополя, його піарники мали необережність  надрукувати на білбордах передвиборче гасло для нього: «Разом зробимо ще більше».

Тоді тернополяни перефразували слоган на: «Разом вкрадемо ще більше».

Воістину, народ скаже як завяже.

Певно тому Заставний згадав про білборди в залякуванні. Адже вдруге городяни колишньому "курячому барону" не довірили посаду мера …

Та й нардепом він став як "списочник", а не завдяки волевиявленню тернополян.

              заставний, білборди, скандали, фото, тернопільський тиждень              

 

 

 

 

Коментарі  

 
0 #15 ред. ТТ 06.11.2017 23:33
да, заставний ще той креативщик, хай не пиз...ть а доведе свої погрози до логічного завершення, а там вже подивимося, чи я як представник ЗМІ зумію себе і свою родину захистити :)
Цитувати
 
 
0 #14 Нардеп креативить 06.11.2017 21:55
Я так розумію, що автору пред'явили, що він написав брехню. І судячи зі всього в "як не професійно" є якісь аргументи.

Автор і ред. ТТ не спростовують.

Значить таки туфта.
Добитися якихось спростувань від сайту - гнила справа :)

Про владу ми можем писати, що хочем, критикувати і ганьбити їх на чому світ стоїть. І це нормально, вони публічні особи і самі на це підписались...Накосячив - юридична відповідальніст ь, або політична як мінімум - більше не проголосуємо!!!

Але якщо людина яка називає себе журналістом, в категоричному тоні звинувачує іншу в смертних гріхах у випадку брехні також повинна нести відповідальніст ь!!!

Так що ідея з бордом а-ля "ваш сусід такий то - брехло" могла б бути непоганим варіантом громадського осуду (моральної відповідальност і) за проколи або заказуху для журналістів :)

Якщо Заставний справді таке говорив, то креативщик він ще той :)
Цитувати
 
 
0 #13 свідок 06.11.2017 20:43
вс це таке, найбільше мені сподобалося пр "Ми вкрадемо ще більше" :lol: :lol: :lol: смівся довго це ж так влучно додати треба вміти 8)
Цитувати
 
 
-2 #12 Маркович 06.11.2017 20:39
О вже стає цікавіше,пішли спори! Можна ставки робити? Ставлю 500 за "Як непрофесійно". Поясню- раз чувак на таку суму спорить,значить впевнений що правий,або просто лишні 500 дол має :) Ну а серйозно,то погортав коменти і так і непобачив шо ж каже той юрист,а якраз його варто в цій справі послухати.
Хоча слідкував за статями на цьому сайті раніше і докази тут рідко є якісь ( без обід,говорю те шо побачив ). Тут як написав попередній коментатор - сайт не офіційне джерело,і дурналіст не юридич.,ніц не докажеш що не правда
Цитувати
 
 
+1 #11 як непрофесійно 06.11.2017 17:59
Автор бреше!!! Свідомо чи по примітивності своїй не готовий сказати...

НАводжу брехливу цитату: У 2010 році, коли Роман Заставний був на посаді мера міста, його батько, Йосип Іванович (тоді простий сільський господар (на фото 1 з сином на святі в одному з сіл громади), стає засновником за величезні на той час гроші, майже 560 тисяч доларів США (4 445 23 00, 00) тисяч гривень(курс долара тоді був 1 до 8 гривень)

Готовий поспорити з автором на 560 тисяч доларів США що це брехня і довести це :)

От тільки спорити зі мною ніхто не буде і відповідальност і ніякої писаки за брехню не понесуть, бо не журналіст і не засіб масової інформації...

шкода, що при такій кваліфікації писак шансу отримати достойну четверту владу в нас 0.

чи може все таки автор готовий поспорити?, аби принаймі розібратись і спростувати свою брехню :)
Цитувати
 
 
+1 #10 Наталійя-юрист 06.11.2017 16:38
Віталій! То де ж наші коментарі , як ви кажете, з однієї ІР-адреси :) Не публікуєте, бо правда не на вашій стороні?Нащо ж починали цей бруд?Невже так багато вам пообіцяли???
Цитувати
 
 
+1 #9 Наталійя-юрист 06.11.2017 15:32
Цитую ред.ТТ:
Мартинчик ( IP: 5.58.15.83 ) — 06.11.2017 15:23
Питання до редактора - ви в чиїх коментах сумніваєтесь? Бо якось обідно що я тут про роботу рідних,а ви нас тролями обзиваєте :( Уточняйте які саме коменти якшо вже на те пішло!! :sad:
Швидке модерування: Опублікувати | Знищити

Тернопільський тиждень
15:26 (0 хвилин тому)

кому мені
Обговорення: Народний депутат Заставний – приклад бізнесмена, який все записує на свою родину і по – новому залякує журналістів

# Наталійя-юрист ( IP: 5.58.15.83 )

Та пофіг Наталія - юрист і Мартинчик з одної адреси, пишіть що хочете, головне в рамках законодавства


То де ж комент Юриста про докази,якщо все пропускаєш?Чи він просто не на вашу користь? ;)
Цитувати
 
 
0 #8 ред.ТТ 06.11.2017 15:29
Мартинчик ( IP: 5.58.15.83 ) — 06.11.2017 15:23
Питання до редактора - ви в чиїх коментах сумніваєтесь? Бо якось обідно що я тут про роботу рідних,а ви нас тролями обзиваєте :( Уточняйте які саме коменти якшо вже на те пішло!! :sad:
Швидке модерування: Опублікувати | Знищити

Тернопільський тиждень
15:26 (0 хвилин тому)

кому мені
Обговорення: Народний депутат Заставний – приклад бізнесмена, який все записує на свою родину і по – новому залякує журналістів

# Наталійя-юрист ( IP: 5.58.15.83 )

Та пофіг Наталія - юрист і Мартинчик з одної адреси, пишіть що хочете, головне в рамках законодавства
Цитувати
 
 
+2 #7 Мартинчик 06.11.2017 15:23
Питання до редактора - ви в чиїх коментах сумніваєтесь? Бо якось обідно що я тут про роботу рідних,а ви нас тролями обзиваєте :( Уточняйте які саме коменти якшо вже на те пішло!! :sad:
Цитувати
 
 
-3 #6 ред.ТТ 06.11.2017 15:15
хочеться бути адекватним, але коли тролі Заставного пишуть коменти до статті під різними ніками, в той час як ай-пі адреса та ж сама, хочеться зрозуміти - чи РЗ такий примітивний, що його розводять працівники, чи він дійно недалекий???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.