Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Секретар Тернопільської міської ради Віктор Шумада несвоєчасно повідомив Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) про суттєві зміни у майновому стані. Посадовець вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-6 КУпАП.

Мова йде про придбання майна на суму, яка перевищує 80 тис. гривень (50 неоподаткованих мінімумів), – автомобіль марки «Opel Zafira» (2012 р.в.) вартістю 298 000 грн. Право власності на автомобіль В. Шумадою набуто 06.10.2017 р., а НАЗК повідомлено лише 18.10.2017, через 12 днів, тобто несвоєчасно, адже мав це зробити в 10-денний термін. Цим він порушив зазначені вище норми антикорупційного законодавства.

Крім цього, Віктор Шумада отримав дохід одним платежем у вигляді заробітної плати за основним місцем роботи (Тернопільська міська рада) в сумі 100 974 грн. Виникає запитання: хто і за що платить секретарю Тернопільської міської ради такі кошти, коли середня заробітна плата звичайних громадян у Тернополі становить 5-7 тис. гривень на місяць?

Нагадаємо, роботодавцем Віктора Шумади є громада.

Чи усвідомлювали громадяни, коли голосували за Шумаду, що начальство надаватиме представнику БПП 100-тисячні премії? – риторично запитує Репотрер. І яким чином той відпрацьовуватиме ці кошти своєму? А, може, вже відпрацював? Та ми не слідчі, залишимо це компетентним органам…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.