Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляє сайт ТОДА, уже традиційно у процесі виконання ремонтних робіт з реконструкції та будівництва об'єктів в області, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна особисто контролює хід їх виконання. 10 листопада він побував у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці, де здійснюється перекриття даху і заміна вікон. У планах на 2018 рік – ще й облаштування фасаду.

У зв’язку з тим, що капітальний ремонт бібліотеки не проводився вже дуже давно, на проведення цих всіх робіт у 2017 році з обласного бюджету виділили 1 млн. 270 тис. грн. Сам проект будівельних робіт передбачає реставрацію фасадів пам’ятки з відтворенням втрачених декоративних архітектурних елементів оздоблення, а також ремонт балконів із заміною огорожі на автентичну. Ремонт даху передбачено виконати із збереженням існуючих конструктивів.

Фото ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.