Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Принаймні, якщо вірити свободівцям

Якось дивно – начебто і вибори вже давно закінчилися, і наступні  до парламенту ще нескоро, а місцеві свободівці й далі тільки розповідають, як гарно буде жити в Тернополі та області вже в найближчі роки. Цього разу свободівці ”фішку” роблять  на тому, що Тернопільщину перетворять на туристичну мекку. Щоправда, це обіцяли зробити й інші політичні сили.  

Нагадаємо, що на минулій сесії Тернопільської міської ради депутати прийняли програму комплексного розвитку туристичної галузі Тернополя. Реалізувати її планують протягом 2011-2016 років.

Сьогоднішні керівники Тернополя стверджують, що розташування нашого міста є унікальним, адже воно розміщене в самому центрі Західної України. А тому планують зробити так, щоб через Тернопіль проходили усі туристичні маршрути регіону.

На Тернопільщині є два великих релігійних центри – Зарваниця і Почаїв, що дозволяє назвати наш край центром релігійного туризму. Та й саме місто – екологічно чисте, з численною кількістю зелених насаджень – парків, скверів. Вони теж можуть стати місцями відпочинку тернополян. І туристів відповідно, вважають депутати. Як саме збираються свободівці використовувати парки і зелені зони, ми вже писали тут.

У програмі передбачено відкриття нових туристичних маршрутів Тернополем. У нас є чимало красивих місць з унікальною природою, які невідомі широкому загалу.

Також планується створення на Тернопільському ставі умов для занять водним спортом. У майбутньому на озері можна буде займатися всіма видами цього спорту, місто стане центром відповідних видів спорту та базою всеукраїнських і міжнародних чемпіонатів.

До того ж, міська влада упорядкує пляжі та започаткує міжнародний водний скаутський центр біля ставу.

Парки теж стануть місцем активного і цікавого відпочинку жителів міста. Тут проводитимуть пленери, завдяки чому в Тернопіль приїжджатимуть митці з України та з-за кордону. Атракціони та активні види спорту будуть частиною організації дозвілля тернополян.

Йдеться у програмі також про проведення у Тернополі фестивалів та про розвиток конференційного туризму.

У планах міської влади також є створення системи велосипедних доріжок по всьому місту. Необхідним для Тернополя, на думку влади, є також туристичне знакування, як це зараз впроваджено в багатьої європейських містах. Усі маршрути, цікаві для відвідування, позначать відповідними знаками на дорогах.

Загалом мета програми – зробити туризм однією з найбільш прибуткових галузей міста,

Про ці райдужні перспективи повідомляє прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”.

Олекса Ярич

Коментарі  

 
+3 #2 Остап Бендер 08.03.2011 12:59
так до влади чого йдуть - бігом нахапати грошей, бо незнати чи завтра "відхопиш свій шмат пирога"... а люди кому потрібні... так аби працювали на панів... таке враження, що кріпацтво не відміняли в 1848 році...
Цитувати
 
 
+3 #1 Ганна 08.03.2011 12:53
Недавно перечитала програму Свободи до міської ради - молодці вони там дуже чіткі обіцянки дають! Але для нас це ще більша користь!Пройшло сто днів, а ми добре бачемо, що нічого з того наобіцяного не зроблено:(! Чому не можна відкликати владу, яку ми обрали?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.