Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

17, 18 та 19 грудня у Тернополі відбудеться другий Всеукраїнський форум «КіноХвиля». Проходитиме форум у Палаці Кіно, Українському Домі «Перемога» та бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля».

Тернополяни та гості міста матимуть змогу безкоштовно переглянути найновіші українські кінострічки, три з яких номіновані на «Оскар», відвідати майстер-клас одного з найактивніших українських мультиплікаторів Степана Коваля та прийняти участь у кастингу на ролі у фільмах, які планують знімати в Україні.

«2017 рік став справжнім проривним в українському кінематографі. Фактично, всі кінострічки супроводжувала кінокомісія, різних жанрів, різного сюжету та різного режисерського пошуку, але це демонструє, що українське кіно розвивається», – зазначає заступник міського голови, голова Тернопільської кінокомісії Леонід Бицюра.

Також в рамках другого Всеукраїнського форуму «Кінохвиля» відбудеться презентація кінотролейбуса та пройдуть зустрічі з режисерами, акторами та продюсерами фільмів.

Детальніше з програмою можна ознайомитись на офіційній стрічці «КіноХвилі» у фейсбук та у додатку.

Програма другого Всеукраїнського форуму «КіноХвиля»

До речі, 19 грудня о 09.00год. в рамках ІІ Всеукраїнського форуму «КіноХвиля», у Тернополі відбудеться презентація кінотролейбуса. Ззовні громадський транспорт матиме вигляд кіноплівки. Всередині тематичного тролейбуса буде розміщено фотогалерею з історією кіно, яке знімалося на Тернопіллі, а на моніторах транслюватимуться «нарізки» кінострічок та трейлери до фільмів.

До слова, наразі Тернополем курсують ексклюзивні «Тролейбуси щастя» на теми: «Сім кольорів щастя», «Україна Єдина», «Україно моя вишивана», «Тернопіль романтичний», «Веселих свят», «Здоров’я», «Фінансової грамотності», «Збережемо здоров’я нації», реалізовані Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В.Гнатюка та комунальним підприємством «Тернопільелектротранс». 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.