Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Двоє нардепів з Тернопільщини – Роман Заставний та Тарас Юрик разом з Ніною Южаніною з “Блоку Петра Порошенка” втяли черговий маразм, пише Провсе

Згідно їхнього законопроекту Верховна Рада України ввела податкові обмеження на ввезення товарів через кордон та їх пересилання. Нині діючі правила безмитного ввезення товарів в ручному або супроводжуваному багажі сумою до EUR500 (в аеропортах – до EUR1000) і вагою до 50 кг діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні більше 24 годин і в’їжджає в країну не частіше одного разу протягом 72 годин.

Згідно з прийнятими Верховною Радою в ніч на п’ятницю правками до Податкового кодексу (Закон №6776-д), при більш частому в’їзді без податків можна ввезти товарів на суму тільки до EUR50.

Рада ввела також обмеження і на безподаткові пересилання товарів фізичним особам у міжнародних поштових та експрес-відправленнях: тепер їх може бути максимум три протягом одного календарного місяця сумарною вартістю до EUR150, тоді як починаючи з четвертої посилки вони вже будуть обкладатися податком, митом і акцизом.

Станом на сьогодні обмеження діє лише щодо вартості однієї посилки – EUR150. При цьому українці можуть надсилати їх будь-яку кількість.

Таке обмеження може вплинути на ріст ціна на товари імпортного походження – одяг, їжу, косметику та електроніку.

Закон набуде чинності в разі підписання його Президентом України, повідомляє watcher.com.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.