Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова уряду побував на ПАТ «Тернопільський молокозавод» торгової марки «Молокія», де оглянув виробництво, поспілкувався із колективом (до слова, журналісти, з тих, хто захотів побачитиі висвітлити приїзд "премєра" , чекали на приїзд можновладця на морозі, оскільки їх не впускали у приміщення, допоки пан не приїхав - прим.ТТ). Володимир Гройсман підкреслив: «На 2018 рік у мене оптимістичний план щодо змін. У 2017 році вдалося стабілізувати ситуацію. На 2018 рік головне завдання – економічне зростання. Це сотні мільярдів виробленої продукції, робочі місця, зарплати. Але ми інвестуємо економічне зростання у капітальний ремонт країни. Ми відновимо інфраструктуру, здобуватимемо енергетичну незалежність. Цього року ми будемо мати інструменти для якісного прориву в агросфері. Причому рішення вже ухвалені». Він пояснив, що йдеться про програми прямої підтримки фермерів, компенсації вартості будівництва нових молочно-товарних ферм та здешевлення кредитів на таке будівництво, компенсації вартості сільськогосподарського обладнання вітчизняного виробництва, а також розстрочки по сплаті ПДВ при імпорті унікального обладнання та технологічних ліній.

«Так буде цього року. Це дасть можливість швидко нарощувати поголів’я, обсяги виробництва. Інтерес (до цих програм) є, - сказав Володимир Гройсман. - Завдання – піднімати економіку та створювати нові підприємства. Це стосується всіх сфер. Приміром, сьогодні ми велику увагу приділяємо також будівництву доріг. Але говоримо про те, що головне завдання – не просто будувати дороги, а будувати Україну».

Необхідно сказати, що на підприємстві проведено модернізацію виробничих потужностей з впровадженням автоматизованої системи управління технологічними процесами, що дозволило при пікових навантаженнях переробляти до 600 т сирого молока на добу. У 2016 році реконструйовано заводську котельню з можливістю роботи на твердому  паливі (деревна тріска).

У 1 кварталі 2017 року введено в дію сучасний цех з виробництва кисломолочного сиру. Встановлено концептуально нове обладнання компанії Tewes Bis(Польща) – автоматизовану лінію закритого типу, що дозволяє виготовляти до 250 т сиру в місяць.

На підприємстві розпочато підготовчі роботи з будівництва цеху сухих молочних продуктів, введення заплановано на ІІ півріччя 2019 року. На думку керівників заводу, це дозволить ефективніше використовувати технологічні відходи основного виробництва та збільшити валютну виручку на 2 млн доларів США в рік.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.