Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про це ми дізнаємося у вівторок, 6 лютого,  о 22 годині на телеканалі 1+1.

Знімальну групу програми «Інспектор. Міста» не пускали на підприємство. Прес-секретар мясокомбінату і особисто Івана Чайківського, який виконував схожі функції прес-секретаря і при міському голові Тернополя Романові Заставному, і при прокурору Тернополя, і певний час при голові ТОДА Степанові Барні, мотивував це тим, що люди відзначають релігійне свято. Що відбувалося, повторимося, побачимо у вівторок.

Та найцікавіше, що після інциденту зі знімальною групою 1+1, вже місцевих представників ЗМІ з різноманітних тернопільських сайтів, 2 лютого, було запрошено на вищевказаний мясокомбінат. І після цього, звісно абсолютно безкоштовно, на десятках медіа-ресурсів вже кілька днів публікуються фактично ідентичні хвалебні статті як про Чайківського, так і про Тернопільський мясокомбінат.

Тут треба віддати належне піарнику мясокомбінату Чайківського – перед вівторковим ефіром на одному з центральних телеканалів він спробував зіграти на випередження і на «відбілювання іміджу» підприємства.

Хоча, нагадаємо, продукція цього виробника стала сумнівновідома завдяки «суперкреативній» рекламі та низці скандальних публікацій в ЗМІ та в постах людей у соцмережах, які знаходили в ковбасах цієї фірми представників фауни і не тільки (про це це можна прочитати на нашому сайті, просто задавши в пошуку "Тернопільський мясокобінат")

Довідково.  Новий сезон проекту “Інспектор. Міста”, що нещодавнорозпочався на телеканалі 1+1, у наступному випуску завітає із інспекцією у Тернопіль. 6 лютого вся країна побачить, що робиться у Файному місті.

З анонсу, який вже опублікували в мережі видно, що у нашому місті перевірятимуть медичну сферу та харчову промисловість.

окрема, в одному з мед закладів міста влаштують провокацію з пацієнтом та побачать, чи вміють лікувати тернополян. Також завітає проект на чолі з новим ведучим і на Тернопільський м’ясокомбінат. На що піде адміністрація підприємства, аби не пустити інспектора і що так ретельно приховують за зачиненими дверима? А також: хто переслідуватиме знімальну групу у Тернополі та до чого все це приведе? Відповіді на ці та інші питання — у наступному випуску програми “Інспектор. Міста”.

А поки ми очікуємо прем’єри, пропонуємо вашій увазі анонс інспекції у Тернополі

https://1plus1.ua/1plus1video/inspektor-goroda/1-sezon/3-seriya-perevirka-ternopolya-divitsya-inspektor-mista-na-11

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.