Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цього місяця Тернопіль можна сміливо назвати телезіркою, адже вже втретє центральні телеканали транслюють різні проекти за участю нашого обласного центру.

Вчора в ефіріна телеканалі “1+1” вийшло шоу «Інспектор. Міста» у Тернополі. У програмі телеведучий Володимир Остапчук проводить інспекції українських міст і оцінює рівень комфорту життя простих українців у кожному з них. Інспекції проводяться за шістьма критеріями. Крім уже традиційних – медицина, освіта, безпека, їжа та еліта, – ведучий також оцінює сферу послуг, важливу роль в якій грають відкритість і доброзичливість населення.

Завітавши на «Тернопільський м’ясокомбінат», уся знімальна група була неприємно вражена як зустріччю, так відсутністю чистоти. Склалося враження, що зйомки відбувалися на стратегічно важливому об’єкті. Грубість охоронців та решти працівників зашкалювала. Напевно, адміністрація комбінату має що приховувати і та антисанітарія, яка потрапила в поле зору прихованих камер, там є звичним явищем, повідомляє ТернопільON

Друга міська лікарня здивувала ведучого кухнею у підвалі. Дивним було і те, що лікар не зміг відрізнити грим від справжньої рани. Незважаючи на це, працівникам медичного закладу вручили відзнаку «Гордість міста», але через місяць її забрали, оскільки підтвердився факт того, що використані шприци не утилізовують, а викидають у загальний бак для сміття.

Позитивні емоції також залишилися від волонтерської організації для сиріт та від дитячого будинку, у якому ведучий навіть заплакав, побачивши сумлінність та любов до дітей педагогічного колективу.

За усіма критеріями наше місто отримало сім із дванадцяти максимальних балів.

Прес-секретар мясокомбінату Олег Удич з приводу програми так написав у соцмережі:

«Щодо програми «Інспектор. Міста» (офіційно)

Програма виглядає замовною та тенденційною. На це вказують декілька фактів:
1) На приватному підприємстві (приміщеннях, території тощо) законодавство дозволяє забороняти фото- відеозйомку. Відповідні документи були надані знімальній групі (як нормативні, так і внутрішні) мною особисто.
2) Ведучий, який є резидентом Канади, повчає громадян України, як то треба ставати європейцями, а сам нехтує елементарним: адже провокація в діях не схвалюється в жодній європейській країні. А в програмі все побудовано на провокації – від зйомок прихованою камерою до провокацій на прохідній, коли їм пояснили, що на підприємство не пустять.
3) В жодному з міст ні цього сезону програми, ні минулих сезонів не проводилася «рекламна компанія». В окремих районах області ще з вечора 4 лютого висять недешеві кольорові наліпки, які закликають дивитися програму. Очевидно, що це підігрівання ситуації, яка комусь є вигідною.
Зрозуміло, що журналісти виконують свою роботу – нічого поганого в тому нема. Але коли правда та закон на стороні підприємства, то треба мати сміливість це визнати, а не займатися провокаціями, «бо не буде програми – не буде гонорару»

Коментарі  

 
0 #6 Марія Яківна 14.02.2018 18:10
Згідна з попереднім коментарем-дійсно чому не має бути відкритим підприємство, яке взяло на себе функцію виготовлення харчової продукції, єдине, що мали вимагати від знімальної групи, це шапочку, халат і бахіли,щоб вони не помастили своє взуття в тому страшному бруді,де виробляється продукція для споживання громадянами, а також представнику від адміністрації коректно вічливо і по-файномістському провести екскурсію для гостей а не позорити місто вуйківською поведінкою! Сором на весь світ!Ганьба!
Цитувати
 
 
0 #5 тигр 07.02.2018 15:37
вже показали всій Україні хто такий чайківський він хоче влади щоб керувати всіма селами де має землю, нехай забере цю дохлятину з Острова що навозив. Ганьба.
Цитувати
 
 
-1 #4 Олексій 07.02.2018 14:37
гммм... це все награно. про то свідчить і інцидент з дівчиною, що знайшла гаманець. якимось дивом, саме вона була тісно пов'язана з інтернатом, який перевіряв інспектор.
Цитувати
 
 
-1 #3 Анна 07.02.2018 14:34
По- моєму давно варто змиритись з тим, що телебачення не відтворює реальність...
Цитувати
 
 
-2 #2 taras 07.02.2018 14:20
Чомусь журналісти не показали як вони брали на аналіз продукцію з магазину м'ясокомбінату і виявили, що все в нормі і порушень немає. А те, що це справдібуло, між іншим , вже офіційно оголосили.То який сенс співпрацювати з журналістами, якщо всі позитивні сторони все одно проігнорують, а покажуть лише те , що їм вигідно для рейтингів.
Цитую 333:
приватне підприємство виготовляє продукцію для людей тому має надати інформацію в яких умовах ця продукція виготовляється
Цитувати
 
 
+3 #1 333 07.02.2018 13:23
приватне підприємство виготовляє продукцію для людей тому має надати інформацію в яких умовах ця продукція виготовляється
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.