Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Більше року Кременецький район був без очільника районної державної адміністрації. Обов’язки голови РДА виконував Перший заступник Володимир Козубський, який відтепер, згідно з розпорядженням Президента України, став повноправним керівником Кременеччини.

Володимир Козубський підкреслив, що в Кременецькому районі вже зроблено чимало, але є також багато амбітних планів, серед яких придбання сучасної комп’ютерної техніки, інтерактивних дошок для шкіл району, а також придбання нового шкільного автобуса. Працюють над розвитком й інфраструктури закладів освіти.

«Не лише починаємо вкладати кошти в Горинську опорну школу, а й працюватимемо по інших закладах, щоб усунути основні проблеми. Маємо плани й в галузі охорони здоров’я. Уже придбали дорогий УЗД-апарат й іншу дороговартісну апаратуру, яка дозволить жителям Кременеччини лікуватися в районній лікарні, а не їздити в інші лікувальні заклади. Виготовили також проектно-кошторисну документацію на будівництво спортивного ядра. Адже наші діти мають займатися спортом в районі, а не шукати можливостей у сусідніх районах чи областях», – поінформував Володимир Козубський.

Перед тим, як робити кадрові призначення потрібно дуже добре вивчати минуле майбутнього чиновника. Про це пише громадський активіст Іван Ковалик у мережі Фейсбук.

«На жаль, Сергій Сімчук і Степан Барна цього не зробили, перед призначенням Козубського Володимира Петровича на посаду заступника голови Кременецької РДА.

У червні 2010 року працівники СДСБЕЗ Тернопільського МВ Козубський В.П., Глазунов В.В., Бик Р.І., Волошинович Ю.Г. та Мудрий Ю.П. вимагали у жителя Івано-Франківської області гроші в сумі 2000 доларів США за сприяння у не притягненні його до кримінальної відповідальності за ст. 190 ч.2 КК України.

Передача грошей працівникам міліції відбулась, однак під час затримання та проведення особистого огляду їх не було виявлено.

В подальшому з метою не надання розголосу даної події наказом тодішнього начальника УМВС України в Тернопільській області Козубський В.П. та ще 5 працівників СДСБЕЗ Тернопільського МВ були звільнені з органів внутрішніх справ за власним бажанням.

Однак, скориставшись своїми зв’язками, а також зв’язками інших 5-ти звільнених працівників, які вплинули на рішення новопризначеного начальника УМВС України в Тернопільській області Бортняка Ф.В. наказом УМВС України скасовано попередній наказ УМВС України в Тернопільській області щодо звільнення Козубського В.П. та інших працівників з органів внутрішніх справ та призначено на посаду дільничного інспектора міліції СДІМ МГБ Кременецького РВ УМВС України в Тернопільській області.

В квітні 2012 року був затриманий дільничний інспектор міліції СДІМ МГБ Кременецького РВ старший лейтенант міліції Локацький В.М. після отримання ним неправомірної вигоди в сумі 1000 грн. у жителя Кременецького району за не притягнення його до адміністративної відповідальності. У подальшому з’ясувалося, що до вказаного правопорушення (вимагання неправомірної вигоди) причетний на той час дільничний інспектор міліції Козубський В.П.

Козубський В.П. здійснює  «кришування» окремих суб’єктів господарської діяльності в сфері надрокористування, зокрема піщаний кар’єр в с. Старий Почаїв Кременецького району належний СПД Врочинському П.М. та водозабір природно-столових вод «Лідихівська» с. Лідихів Кременецького району належний СПД Підборецькому Л.В. За сприяння у здійсненні діяльності, а також вирішення проблемних питань з іншими контролюючими органами Козубський В.П. щомісячно отримує неправомірну вигоду.

Крім цього, в ході прийняття рішень за матеріалами, які перебували на розгляді його підлеглих стосовно незаконних вирубок лісів добре налагодив контакти з посадовими особами Кременецького держлісгоспу та окремими лісничими цього ж лісгоспу, від яких регулярно отримує неправомірну вигоду у вигляді кругляка деревини за кришування незаконних порубок, організованих вказаними посадовими особами. У подальшому вказану деревину продає на деревообробні підприємства», – повідомив активіст.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.