Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У поліції Тернопільщини повідомили нові деталі, щодо нападу на екс-депутата Ігора Турського. За інформацією, яку повідомили на офіційному сайті правоохоронці, напад мав замовний характер, а виконували “замовлення” гастролери зі сходу України.

“Виконавець раніше не пересікався з потерпілим. На злочин пішов заради винагороди” – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області. 

Напад на екс-депутата внесений в ЄРДР відповідно до статті 296 частина 4 ККУ –  хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї.

Примітка ТТ.

Сам постраждалий, пан Турський, активно у соцмережах натякає на незрозумілі дії як поліції, так і суду. І наполегливо торочить про замовників з владних кабінетів міської ради Тернополя.

Хоча всім відомо, що колишній секретар мерії був фігурантом низки скандалів, пов’язаних з землею як в Тернополі, так і в області. Бо політик він так собі, як і його «побратими-опозиціонери» Сороколіт і Навроцький.

І навряд чи вони комусь цікаві в плані того, щоб аж на політичному підґрунті замовляти проти нього, "екса" у всіх розуміннях, такий недолугий злочин – серед білого дня, в центрі міста, під відеокамери.

Та і Навроцький з погрозами через смс на свою адресу розсмішив. Багато журналістів і громадських діячів  чи не щодня отримують тіж повідомлення і дзвінки з погрозами. Але в поліцію не звертаються. Бо розуміють – це один з невідємних, хоч і небезпечних, побічних аспектів роботи. І не піаряться на цьому.

Вони ж не політики …

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.