Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.204(незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільних цехів або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів), ч.2 ст.199 (зберігання, придбання з метою викорнистання при продажу, підроблених  марок акцизного податку, вчинені за попередньою змовою групою осіб ) КК України.

Під  процесуальним керівництвом прокуратури області  підрозділами податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області припинено діяльність 2 підпільних цехів із виготовлення алкогольних напоїв.

 Злочин викрито під час проведення операції «Акциз-2018». Виготовлення фальсифікату проводилось групою осіб у антисанітарних умовах у гаражних приміщеннях на території м.Тернополя.

У ході санкціонованих судом слідчих дій вилучено 1750 л незаконно виготовлених алкогольних напоїв, 150 л підготовленого до розливу купажу, 500 літрів спирту, 4400 підроблених марок акцизного податку на горілчані вироби та виноробну продукцію, понад 6000 пляшок скляної тари та понад 4000 корків для коньячних та горілчаних виробів, обладнання для розливу фальсифікату. Загальна   вартість   вилучених   з   незаконного   обігу   товарів       становить   1,2 млн грн.

Завдяки вилученню вищевказаних підакцизних товарів вдалось запобігти   втратам   бюджету   від   ненадходження   акцизного   податку   в   сумі 160 тис грн.

Триває досудове розслідування.

  фальсифікат, горілка, фото, підпільні цехи, тернопільський тиждень  

   фальсифікат, горілка, фото, підпільні цехи, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.