Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

20 квітня на черговій сесії міської ради прийняли рішення про реорганізацію Тернопільської обласної експериментальної школи мистецтв імені Ігоря Герети шляхом об’єднання з ЗОШ №21.

У результаті реорганізації створено єдиний заклад – Тернопільський ліцей №21 – спеціалізована мистецька школа імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради. Після прийняття рішення щодо реорганізації працюватиме робоча група з розробки Програми розвитку новоствореного закладу, до складу якої будуть запрошені педагоги та представники батьківських рад обох закладів.

«Сьогодні основне завдання міської влади - зберегти школу мистецтв та надати можливість учням комфортно навчатися, - пояснює міський голова Сергій Надал. – Оскільки Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №21 розрахована на 923 учнів, де зараз навчається близько 500 учнів, а у Тернопільській обласній експериментальній школі мистецтв ім. І. Герети навчається 350 учнів, ми спільно прийняли рішення сьогодні об’єднати їх та на базі діючої школи створити нову унікальну мистецьку школу «Тернопільський ліцей №21 – спеціалізована мистецька школа імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради».

Очільник Тернополя наголосив, що після реорганізації будуть збережені робочі місця педагогам школи мистецтв та мережа класів закладів освіти, зокрема будуть функціонувати звичайні класи ТЗОШ №21 та спеціалізовані мистецькі – школи мистецтв. Примусового переведення дітей із звичайного класу до мистецького не буде. Також збережеться наступність навчання, зокрема діти ТЗОШ №21 навчатимуться і надалі за Типовими навчальними планами МОНУ, класи школи мистецтв – за планами, які визначені для даного типу закладу.

До слова, одинадцять приміщень в школі №21 будуть переобладнані під навчальні кабінети та за кошти міського бюджету в них буде проведено капітальний ремонт системи опалення. Окрім того, у школі є окрема надвірна будівля (колишні майстерні трудового навчання), які також планується відремонтувати та створити умови для занять мистецького напрямку. Закладом також може використовуватися кінотеатр ім. О. Довженка для занять хореографією, дитяча бібліотека – для проведення позакласних заходів. За школою мистецтв також залишається будівля за адресою Медова, 5.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.