Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

12-13 травня в тернопільському парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка відбувався Х ювілейний Всеукраїнський фестиваль національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки». Цьогоріч захід приурочили Дню матері. Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав учасників та гостей фестивалю та побажав надалі розвивати і примножувати славу українських майстрів вишивки.

«Фестиваль «Цвіт вишиванки» уже став нашою доброю традицією і має неабияке значення не лише для Тернополя, а й для всієї України, адже вишиванка – це наша національна святиня, що зберігає коріння українського народу, символізує зв’язок поколінь та будить високі патріотичні почуття у серці кожного з нас, - зазначив Сергій Надал. - Цьогорічний ювілейний фестиваль − це справжнє свято як для майстрів народної творчості, так і для поціновувачів всього українського».

Під час святкування на території фестивалю діяла виставка майстрів народних художніх промислів, відбулися майстер-класи, презентація вишитих рушників з 17-ти районів Тернопільщини та Тернополя та виступи місцевих художніх колективів і окремих виконавців нашого краю. Також в рамках заходу обирали переможців конкурсу на кращий вишитий герб України, області, району, міста, селища та села.

Особливістю цьогорічного фестивалю «Цвіт вишиванки» у Тернополі стало встановлення нового рекорду України «Найбільша кількість депутатів усіх рівнів у вишиванках на одній локації» в категорії масові заходи, під час якого 350 народних обранців Тернопільської, Львівської, Київської та Черкаської областей встановили національний рекорд.

Фото ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.